Sista toppningen för i år.

Jag är med i en "six month no trimming challenge" på long hair community. Så nu är mitt hår färdigtoppat för i år och jag är tillbaka på att toppa det två gånger om året. Min "hemline" är inte helt rak, men den duger för i år. Så nu blir det till att se hur lång håret hinner bli i år.
 
(Håret är rakare än det ser ut på bilden)
 
Startlängd är 80 cm och höftlängd.
 
Någon mer som vill se hur långt ni kan få håret tills januari om ni inte toppar det mer i år? S&D är okej att göra.

Naglar 23/06-16

Det är inte ofta jag målar naglarna nu för tiden, men idag kände jag för att göra det.
 
 

Torsdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen. Jag håller på att måla naglarna och har ingenting roligt att skriva om så därför får ni le lite av att titta och lyssna på Sendai Kamotsu.
 

Gästblogg av Jack Russeln Wilson

 
Wille här! Nu har jag varit på hotell Tatsu sedan i söndags. På det stora hela så är jag nöjd, men jag har allt några klagomål!
 
(Jag är mästare på att gräva hål!)
 
Själva grejen med att bo på hotell är väl öppen buffé dygnet runt!? Jag springer ut i köket, ser gullig ut och viftar på svansen men ändå är hon för trög för att fatta. Hennes sambo är bättre. Av honom så har jag fått kalkon och igår köpte han godis till mig. Fast jag hade ju velat ha hela påsen på en gång...
 
 
Nästa grej är ju den där med datorn. Det är ju inte okej att hon sitter där! Så jag går runt och muttrar tills hon förstår. Att ligga på soffan tillsammans är däremot mysigt och då kan jag sova nästan hur länge som helst.
 
 
Idag eller imorgon så ska vi åka och hälsa på min flickvän Spinkis igen. Hon kanske förnekar att hon är min flickvän, men det är ju bara blyghet. Jag menar, vem kan stå emot en så söt kille som mig!?
 
 
Nähä! Nu ska jag vänta på att hon blir klar med hår- och tandborstande och allt vad hon ska göra. För efter det ska vi åka bil! Hon säger att vi bara ska åka och lämna lite grejer, men vad spelar det för roll? Åka bil är ju roligt!
 
Hej då från Wille!

Hårsvärd!

Egentligen så är inte min inkomst den bästa just nu, men när du kan köpa en sådan här hårpinne (begagnad) från Storbritannien för ca en hundring med frakt och allt så måste man slå till!
 
På köpet fick jag en även en tepåse!
 
Jag är så lycklig! Ända sedan jag började använda hårpinnar så har jag velat ha ett svärd, men de jag har hittat har varit dyra och ofta utanför europa.
 
Svärdet är köpt från en säljtråd på long hair community.

Hund och katt

 
 
Idag har jag hämtat hem Wille för att ha honom tills söndag då han går hemma och surar (över bäbisen?). Plötsligt sitter grannens katt i balkongsfönstet och tittar in... Jag fick stänga in Wille i sovrummet och öppna balkongdörren för att få tag på och släppa ut katten. Den katten som annars är hur snäll som helst och jag har burit ut från trappuppgången förut flyger nu in och springer runt i lägenheten och fräser. Ytterdörren vill den inte heller gå nära så att jag kan locka ut honom. Plötsligt springer han ut på balkongen och klättrar hem igen. Väldigt när att han skulle ramla när han klättrar över det trånga utrymmet. Så vi får hoppas att han inte försöker göra om det och ramlar...

Dagens frisyr. 11/06-16

 
 
 
 

Violet Stigmata

Idag blir det lite musik här.
 

Dagens frisyr. 10/06-16

Dagens frisyr inför jobbet är samma typ av knut som igår, men med en rope braid istället för en vanlig engelsk fläta.
 
Ja, jag har väldigt mycket "bäbishår" i nacken.
 

Leave's Eyes nya sångare

Okej, det här är lite sent med tanke på att det var länge sedan jag köpte skivan... Men, men. Leave's Eyes har en ny sångare vid namn Elina Siirala. Många verkar missnöjda med det här, men jag är väldigt positiv!
 
Även om jag gillade bandet innan, så sjunger Liv Kristine mer och mer falsk för varje år. Några låtar som är otroligt bra förstörs en del av falska toner. Än så länge så sjunger Elina rent och hon har en väldigt bra röst med kraft i enligt mig. Här är en låt med henne som sångare!
 

Dagens frisyr. 09/06-16

Jag har fortfarande feber och ont, men måste släpa mig till jobbet idag. 12.00-15.00.
 
Dagens frisyr för jobbet. Jag brukar göra den här uppsättningen som standard inför en jobbdag men inte med flätat hår så ofta. Kände att det var dags för lite variation idag. Man behöver inga snoddar, bara en hårpinne för den här uppsättningen.
 
Jag gillar för övrigt hur mycket större mina knutar börjar bli!

Dagens frisyr. 08/06-16

Efter att Gossamer har varit så vänlig och slängt ihop en instruktionsvideo för månadens frisyr på long hair community, så kände jag att jag var tvungen att testa. Kan bero på att jag har tiibringat de senaste timmarna med att kolla på hårvideos...
 
Off-Coiled Bun.
 
Min blev inte helt lyckad.
 
Jag ska nog göra ett nytt försök om ett halvår då mitt hår är längre och möjligtvis så ska jag skaffa en femte spin pin tills dess. Bekväm är den i alla fall och om man får till den bättre än mig så är den riktigt snygg! Enkel att göra är den också.
 
Här är en länk till videon för er som vill testa. https://www.youtube.com/watch?v=zUDGR6GUse4&feature=youtu.be

Frisyrer från antiken.

Eftersom att jag fortfarande har ont, är trött och har feberkänningar som inte blev bättre av att jag har jobbat några timmar idag, så tillbringas större delen av den här dagen framför datorn istället för att städa bilen. Det får jag helt enkelt göra i helgen istället.
 
Det jag roar mig med är att titta på instruktioner på frisyrer från antiken av Janet Stephens. Kolla in hennes youtubekanal om du tycker att det låter intressant! Hon visar både hur de görs, lite historia om dem och förklarar vilka verktyg man använde på den tiden.
 

Min kropp hatar mig.

I förrgår så subluxerade mitt dåliga skulderblad. Så här illa har det inte varit på länge, två dagar senare känns ledbanden som om det skulle ha varit en riktig luxation. I normala fall så brukar det vara nästan läkt efter två dagar. En stund efter skulderbladet så subluxerade jag även vänster knä när jag böjde mig ner. Imorse så vaknade jag med vad som känns som att en sena har suttit sig fel i högerfoten, då jag inte hittar något ben som sitter fel... Självklart så lyckas jag inte fixa det.
 
Detta har lett till att jag är väldigt trött och har lite feber, vilket gör att jag sover dåligt. Så det blir som en ond cirkel.
 
Ibland ska verkligen allt krångla på en gång! Jag som har kommit igång med att träna seriöst i en månad måste nu vänta innan jag kan fortsätta träna! Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag är tillräckligt läkt den här gången och jag hoppas att ingenting mer ska krångla...
 
Slut på klagomål för idag.

Nyfärgat hår. (För fyra dagar sedan)

Nu har jag färgat bort utväxt och bruna längder. För varje gång jag färgar med henna och indigo så håller det sig mörkare och mörkare. Den här gången hade jag dessutom båda omgångarna i längre, så förhoppningsvis så håller det sig svart den här gången.
 
 

RSS 2.0