Old things

God kväll allihopa. Trots att jag bara har jobbat två dagar den här veckan så känner jag mig enorm trött. Snart är det ett nytt år och då kommer jag förhoppningsvis ha hittat lite inspiration för bloggen igen.
 
För att ändå ge er lite mer än tråkig text så bjuder jag på lite klotter från mig. Med klotter menas gamla teckningar som jag inte lagt ner särskillt mycket tid eller energi på och lite ofärdiga grejer.
 
En så där fem, tio minuter med lite kol och ett sudd 2012.
 
Ett porträtt som jag la lite mindre tid på.
 
Odaterad. Jag hade tråkigt för några år sedan och tja vad gör man när inspirationen tryter... (Struntar ofta i att datera mitt klotter).
 
Fick för några månader för mig att för första gången på en sex, sju år att försöka rita en häst. Har dock fortfarande inte kommit längre en grundskissen och några enstaka ofärdiga detaljer.
 
Ja vad ska man säga... Detta påbörjade jag när jag fortfarande gick i skolan. Jag är duktig på att inte avsluta mina teckningar...
 
 
 
 

Hundvakt

Skulle idag passa Vinka medans Piko jobbar. Det gick bra ända tills min sambo åkte iväg. Då Vinca hade känt honom i hela 10 minuter så började hon gråta och kom på att hon var jätte ensam. Då hon inte gick att trösta så fick jag ringa runt för att få hit ett proffs istället. Min bror fick alltså åka och hämta Spinkis medan vi gick runt ute och väntade då hon var lite lugnare där. Fick dock bära henne halva tiden. När sedan barnvakten kom så blev Vinca världens lyckligaste lilla valp.
 
Aldelles ensam och övergiven.
 
Ensam!
 
Efter att Vinca hoppat runt som en tok ett bra tag så gick Spinkis och la sig. Enligt Vinca blev det bara bättre höjd på henne.
 
Vinca blev trött och tog en liten paus bakom Spinkis.
 
 
Efter en stund var det dags igen.
 
Paus igen.
 
Paus
 
Lekdags igen!
 
Ett försök att få igång barnvakten. Spinkis är inte sur i verkligheten.
 
Nu ligger båda och tar det lugnt.
 

Bilder och allmänt babbel

Eftersom att Piko har tjatat på mig att blogga så lägger jag upp ett inlägg här. Har inget vettigt att skriva om så ni får lite allmänt babbel. Igår var jag hemma hos Piko och träffade henne söta hundvalp! Var även ute och gick med henne. En söt liten Alaskan malamute. Sedan träffade jag Pucca.
 
Idag ska jag ner på stan med Piko för att köpa julklappar och försöka hitta vinterskor.
 
För att ge er någonting lite roligare än mitt babbel så kommer här lite bilder jag tog när jag passade hästarna för några veckor sedan.
 
Vencedor solar.
 
Grodan solar.
 
Vissa lipar som vanligt.
 
Gillar man att lipa åt kameran så gör man.
 
Lillen halvsover i solen efter att Spinkis försvann så att han inte fick pilla på henne längre.
 
Vad händer?
 
Får jag ingen morot så modellstrejkar jag!
 
 

RSS 2.0