Ett försök att hålla lite liv i bloggen

Vet inte vad jag ska skriva här idag, så ni får hålla till godo med en musikvideo med Vidoll.
 

Zetsubou Billy

Vet inte varför, men idag var första gången jag såg den här videon. Jag har sett andra videor med dem och hört låten många gånger. De flesta som sett Death Note känner igen den därifrån. Själv tycker jag att den är väldigt udda och underhållande, men så gillar jag ju udda också.
 

Vart är världen på väg?

Sitter här och tittar på en boskida där de har åtminstonde en bok jag vill ha. För att se hur mycket det skulle kosta med några böcker så vill jag lägga till den i kundvagnen. Man kan twittra om den, gilla den på facebook, dela med sig till andra o.s.v, men lägga till den i kundvagnen är svårare. Den funktionen är så välgömd att jag inte hittar den.
 
Dagens samhälle. Du kan lätt berätta för världen vad du gillar och vill ha, men att köpa en bok från en sida som säljer böcker är svårare...
 
Ja vi får se om jag klurar ut det...

Någonting konstigt?

Har gjort några småändringar i designen. Antagligen ingenting folk kommer att tänka på, men om ni skulle se någonting konstigt så får ni gärna kommentera det så att jag kan fixa det.

Black and blue

Ny nagelmålning.
 
Blått och svart i en så kallad "ombre design".

Korta naglar

Har för tillfället korta naglar i väntan på att ett stort hack i nageln ska kunna filas bort. Har ändå målat det lite snabbt för några dagar sedan så här kommer en bild.
 
Inte den bästa bilden eller målningen, men så här ser de ut nu i alla fall.

Suck...

Inte bara hästen som har lyckats igen. Hade honom i grimskaft när jag borstade för att slippa lyssna när han håller på med kedjorna. Höll grimskaftet lite dåligt när han tog ett steg framåt och kände hur höger lillfinger drogs ur led. Jag drog tillbaka det direkt igen, men ont som sjutton gör det ändå! varvör måste jag ha så lätt att få saker ur led!? Aja, efter en natts sömn så brukar det ju kännas bättre.
 
Sådan matte sådan häst. Vi leder när det kommer till konstiga skador!
 
Får för övrigt se om jag orkar lägga upp en bild på senaste nagelmålningen imorgon.

My Day

Återigen är det helt dött här. Av den anledningen får ni ett helt meningslöst inlägg om vad jag ska göra idag.
  Om någon timma ska jag till arbetsförmedlingen och sedan passa på att köpa b la balsam när jag ändå är på stan. Sedan hem en sväng innan jag ska till stallet. Måste ju kolla så att allt fotfarande är bra med Lillen. Han har lyckats göra illa sig igen! Förra veckan trampade han in en tre cm lång pinne i strålen.
  Sedan måste jag försöka få bort päls från Guling så att jag hinner få bort vinterpälsen till hösten i alla fall.
 
Så ser dagens planer ut. Ska försöka få igång bloggen igen, men vi får se...

Jobbiga grannar

Vad härligt det är när man har grannar som timmar i sträck spelar musik på högsta volym i tid och otid...Dock verkar de ha gett sig efter att jag spelat detta på högsta volym.
 
 
Höjer de igen så blir det Anit feminism på högsta volym här och det tror jag inte att de vill höra...
 

RSS 2.0