Tatueringsfunderingar

Jag har flera tatueringar som jag någon gång ska göra. Den jag är mest sugen på att göra näst, är fyra kanji-tecken från nacken och neråt. Tanken är att med tiden fylla på med fler så att dem går längs med ryggraden. Men hur kan man vara helt säker på att tecknen stämmer? När jag googlar så får jag upp resultat på fem till tio sidor per tecken som alla säger samma sak, men det känns ju inte säkert bara för det... När jag har jobb och pengar så vill jag ju verkligen göra den tatueringen! Har testat att rita upp dem i nacken och det ser lika snyggt ut som det gör i mitt huvud. Vilka problem man har när man verkligen vill ha en tatuering. Hehe...

Tisdag morgon

Tidigt imorse vaknade jag upp med handledsbenet ur led igen. Inte skönt att vakna med någonting ur led! Har nu ätit min frukost och ska borsta håret och tänderna innan jag åker iväg i regnet till lektionen. Har varit riktigt trött men förhoppningsvis kommer ett roligare inlägg ändå snart.

Krångelrygg

Har idag vaknat med huvud och ryggvärk då ryggen bestämt sig för att bli inflamerad igen... Förhoppningsvis är jag snart bättre igen. I eftermiddag ska jag trotsa värk och förkylning för att ta mig en sväng till stallet. Får se om jag hinner/orkar lägga upp något mer inlägg idag. Annars kommer det om någon dag.

Nymålade naglar och Sono inspirerat hår

Här kommer bilder på mina nymålade naglar och min Sono inspirerade frisyr.
 
Svartvita igen.
 
Bry er inte om att min ansikte av någon anledning är rött. Så här ser håret ut. Tanken är att det ska bli några flätor i hästsvansen också, men det hinner jag inte ikväll. Nu ska jag nämligen äta någoting och plugga inför morgondagens prov i städmaskiner och redskap innan det är sovdags.
 
 

Vackert hår!

Ytterligare en Matenrou Opera video då jag förälskade mig i Sonos hår. Verkligen vackert!
 

Trött efter att inte ha kunnat sova ordentligt

Sitter här och njuter av Cristian Death, frukost och te innan jag ska iväg för att påbörja tredje veckan på min utbildning.
 

Vila i frid nu

Igår var det en vänlig moppedist som körde förbi på asfaltsvägen vid min far. Han såg där en död katt i diket och knackade på hos min fars granne och frågade om hon visste vems katt det var. Hon hämtade honom och det var våran Jansson. Någon hade kört på honom och låtit honom ligga i diket. Tack vare den här moppedisten fick vi veta det innan något rovdjur han ta honom. Nu ska han vara begraven på tomten hos min far.
 
Våran älskade katt. Det är tomt utan honom nu...
 

Program om våran sjuka sjukvård. EDS

När jag pratar med folk så kan de sällan förstå varför jag inte orkar kämpa för att få en diagnos. De personerna har aldrig blivit kränkta av läkare efter läkare. Att få hjälp över huvud taget är svårt om du inte fysiskt fungerar som en frisk människa. Att kämpa för sin rätt på vårdcentralen är som att stånga huvudet i väggen. Den diagnos jag vill ha är HMS/EDS då jag själv inte tvivlar på att jag lider av det. Inte känner jag till någon annan sjukdom som får ens kroppsdelar att ständigt hoppa ur led heller.
 
SVT sände ikväll ett program om en kvinna som kämpat för just den diagnosen. Det är en timma långt, men har ni tid så se det gärna för att förstå varför jag inte orkar kämpa för den hjälp jag har rätt till just nu.
 
http://www.svtplay.se/arga-doktorn

Kattvakt

Inatt har jag inte fått sova mycket. Vi passar AnnaBell åt Cissi och hon tyckte att det var en jätte bra idé att skrika hela natten. Få se om hon är lugnare inatt. Nu ligger hon bakom sängen och vilar upp sig så vi får se vad hon ska ha den energin till...
 
 

RSS 2.0