Skumt med inläggen

Tydligen så har det inte fungerat att tidsinställa inläggen... Såg nu att det jag fördelat på en vecka blev uppladdat under samma dag. Har ingen aning om varför.

Produkter för djur? 5

Tror nog att Spinkis får fortsätta äta leversnittar som godis...
 

Produkter för djur? 4

Jo jag ska nog spraya ner Spink med lite härliga dofter så att hon slipper känna sig stressad. Hehe nej mina pengar går till vettigare saker.
 

Hudvård

Folk undrar varför jag inte köper dyra hudvårdsprodukter för att bli av med mina hudproblem. Reklamen berättar ju om superingerdienser som fungerar. Här är en förklaring på vad superingredienserna egentligen gör.
 
Sedan så finns det annat för att t ex återfukta huden än de berättar om där. Jag använder kallpressade oljor och hemmagjord hudkräm. Men videon är verkligen bra, så se den.

Produkter för djur? 3

Mera "nödvändiga" produkter att lägga pengar på.
 

Produkter för djur? 2

Mer "fullt nödvändiga" saker för djur.
 
Är det bara jag som finner dessa videos roliga?

Produkter för djur? 1

Ja visst säljs det onödiga produkter för djur...
 
Mycket rolig video på en youtubekanal jag just hittade.

Trädgårdsskötsel och bärplock

Helgen har jag fördrivit med bärplock och trädgårdsskötsel. Har plockat nästan sju liter svarta vinbär hos min far så i veckan ska jag göra saft. Saft utan socker! Saft som jag kan dricka! Sedan så har jag klippt ner träd och buskar som vuxit sig vilda. Bland annat vinbärsbuskarna är nedklippta nu så att de kan växa upp i bättre skick nästa år. Ogräs har jag också dragit upp mängder av.
 
Nu ska jag ta det lite lugnt efter maten och sedan är tanken att jag ska diska och fortsätta på hårpinnarna jag har påbörjat.

RSS 2.0