Don't fear the darkness

Återigen har jag varit dålig på att blogga... Igår var jag trött som fasen och sjuk. Idag har jag varit en sväng i stallet och hälsat på Spinkis och hästarna. Hon var väldigt lycklig min lilla vovve.


Spinkis. Hon var dock inte så lugn som på bilden när hon fick träffa matte idag;)

Ska över till min mor senare idag och äta. Hon bjuder på mat:)


Requiem for a dream

Har nu ägnat en stund åt att spela lite keyboard. Eftersom att jag bara kan spela med en hand så länge jag är gipsad så tänker jag satsa på att öva in några låtar istället för att skapa eget. Än så länge har jag lärt mig halva Requiem for a Dream (med höger hand såklart.) Har matpaus innan jag fortsätter spela lite till.


Fin låt. Detta är en pianoversion av den.
Självklart låter det bättre med två händer, men vänster får vänta tills gipset är borta och armen någorlunda rörlig igen.

I was stronger than you thought


Detta är vad som händer om man är uttråkad, har papper, penna och ingen inspiration till att rita någonting seriöst, samt lite Vidoll i högtalarna:P Lite klotter helt enkelt, där jag klottrat dit våran gamla bandlogga, meningar ur låten Rest In Hell (min gamla sapelse) och någonting som ska föreställa sprickor.
Som sagt så är detta bara lite snabbt klotter, men det blev ändå ganska coolt (i verkligheten, inte på fotot)

I won't pay for something that I don't believe in.

Idag fick jag hem en bekräftelse på att jag har gått ur kyrkan. Så nu slipper jag betala skatt dit:)

Jag har precis varit ute och tagit en promenad. Så lång som mitt knä tillät:P Så nu återhämtar jag mig med en kopp kaffe och en bulle. Kroppen tar verkligen stryk av att bli nedsövd! Att jag bara gått kortare sträckor under en vecka har också gjort att jag tappat en del.
Jag bestämde i fredags att det var dags att sluta med smärtstillande då jag mår dåligt av det och inte har så ont längre. När jag får bort gipset och börjar med sjukgymnastik behöver jag säkert äta lite igen. Men jag tänker inte äta något mer innan det.

Back to life again

Igår var jag hemma hos min syster och hon lånade ut lite tröjor till mig. Så nu har jag mer än en tjocktröja som jag får över gipset:)

För övrigt så har jag mycket mindre ont idag och har därför slutat med ena smärtstillandet som fick mig att må illa. Har fått sova ordentligt ända tills nio idag och har bokat tvättstugan så att jag får lite rena kläder.

Haircolor

Efter att in för operationen ha tvättat håret med desinfekteringsmedel så har det fått en rosalila färg som jag absolut inte gillar. Jagtänker dock inte färga det rött igen. Jag tänker istället göra någonting jag inte har gjort på över sex år. Nämligen försöka få tillbaka min naturliga hårfärg. Just nu är första prioritet för mitt hår att få det långt. Därför tänker jag färga det till min naturliga färg och sedan låta det vara så i minst sex månader, helst ett år... För som det är nu så är det slitet av alla färgningar och måste toppas för ofta och mycket.  Om ett år färgar jag nog tillbaka det till rött igen.


Hejdå fin hårfärg:O


Saknar dock mitt svarta hår grymt mycket... :/

Men det är värt det, för att få långt hår igen:)


Känner mig som en knarkare...

Har käntmig död sedan i måndags och känner mig fortfarande snurrig av smärtstillande. Rejält ont har jag också, men efter att vi tagit en kort promenad till affären så känner jag mig i alla fall lite bättre. Kommer nog att vara dött här ytterligare ett tag, men operationen gick bra och om två veckor ska stygnen bort och jag ska gipsas om. Fyra månader är jag sjukskriven nu.

Soon...

Snart åker jag iväg till sjukhuset...

Less than 24 hours...

Om mindre än ett dygn ska jag opereras... Ser fram emot att äntligen få det gjort, men att vara gipsad sex veckor, ligga på sjukhus, äta smärtstillande och ha förbannat ont ser jag inte fram emot. Var precis och handlade. Sista gången jag körde bil på några månader. Så har jag tänkt hela veckan. Sista gången jag gör det här... Snart kan jag inte göra så här längre... Hmmm...


Gammal bild.
Jag är envis och har erfarenhet av att leva med en hand, så jag klarar av det mesta själv, men någonting jag inte kan efter imorgon är att sätta upp håret själv... Kläder i normal storlek kan jag inte heller ha p.g.a gipset... Hehe. Nog babblat, jag ska försöka distrahera tankarna nu och njuta av min sista dag utan gips.

Old times...

Jag har verkligen varit dålig på att blogga i veckan... Har inte känt mig bra och hade igår feber så jag har helt enkelt inte orkat starta datorn... Mår bättre idag om än inte helt bra. Ska ta det lugnt i helgen så att jag är frisk på måndag, för annars opererar dem inte.

På måndag ska jag in på operation och blir kvar på sjukhuset en till två dagar efteråt. När jag kommer hem så kommer jag att vara trött av smärtstillande och efter narkosen, så ni kan räkna med bloggtorka ett tag efter det.


Snart är man gipsad igen... Sex veckor med gips:S


Hittar lite bilder på min gamla lägenhet i arkivet härXD Hade grymt mycket snyggare toa i Oxelösund än här!


Mitt vardagsrum i Oxelösund:P


Jag är stamkund på akuten;P Två å gammal bild från att jag krockade... För övrigt så är nackskyddet för stort men ambulanspersonalen tyckte att jag ändå skulle ha det "för syns skull"XD


HahahaXD Som sagt så hittar man mycket roliga gamla bilder i arkivet;) En sisådär fem år gammal bild på Guling och migXD


Gammal bild...XD


Eddie:) Var kattvakt åt honom för ca ett år sedan:P


Lite nyare;)


Tänkt att man har haft dreadsXD


Oden och Nisse i spiklådan:PSaknar min lilla katt:O

Hehe dagens underhållning;)

Gackt again...

Jag vet att jag är lite seg, men här kommer i alla fall ett klipp av kön till Gackt som jag filmade. Har inte orkat ladda upp det förän nuXD


Ca 13.00

A trip to the market under the clouds

Har lyckats övertala Cissi att följa med mig på marknaden:) Så det kanske blir något fynd trots allt;) Min mor pratade om ett stånd med ungsformar... Behöver mer av detta så vi får väl se om jag hittar dit:)

The bravest person is not the one who does a lot of "scary things" but the one who does what one fear the most

Nu är jag hemma några timmar innan jag ska iväg igen:P Hitills har jag inte gjort särskillt mycket i helgen. Funderar på att ta en sväng på marknaden här, men eftersom att det är tråkigt att gå själv så skippar jag nog det... Annars brukar man kunna göra en del fynd...


Fynd från senast jag var på marknad:) När jag tänker efter så har jag inte sett alla filmer jag köpte då... HeheXD

Ikväll ska jag på bio med Rikard och imorgon bär det av till Nyköping för att göra ett besök på sjukhuset innan operationen. Enligt mig känns det ganska onödigt att prata med läkaren när jag redan vet vad osm ska göras och att jag blir inlagd en till två dagar efter... Det som är intressant är väl då hurvida jag kan gå eller ej när de snor en bit sena ur knät på mig, men det kan de väl tala om på operationsdagen? Hur som helst så är jag ledig och har sovmorgon imorgon då jag inte ska vara på sjukhuset förän klockan ett.

Never let them take away you dignity

En till låt med Gothica^^


Never let the demons take you

De flesta av er känner nog igen den här låten från sagan om ringen...


Without experience you'll never understand

Grymt bra låt!


Don't get stuck in the past. Don't get depressed today. Don't be afraid of the future. Live today and be happy for what ever you can

Har återigen jagat runt efter "valackerna" idag. Idag fick jag dock springa runt i leran, jag vet inte hur länge för att försöka få ut dem på slingan. Det gick inte så till slut fick vi ge upp. Efter ytterligare lite mockning fick jag jaga efter Guling för att få bort honom från slingan... Efter allt springande var jag rejält trött och kände av benenXD Så jag har fått min motion för dagen:P


Imorgon blir det en ny fotografering med Penna. Bilder från den kommer när jag har fått dem och orkat ladda upp demXD

Without experience you'll never understand

Inte första eller sista gången jag laddar upp någonting som få tror att jag lyssnar på... Tyckte att det behövdes lite variation;)Don't cry because of the clouds today, remember the sun of yesterday.

Nu har jag diskat och städat och känner mest för att lägga mig och sova... Ska dock vara duktig och hålla mig vaken. Först betala räkningar och sedan får vi se vad jag hittar på.


Lillen^^
Nu är båda hingstarna kastrerade och Veranos Patellaband avskuret. Så förhoppningsvis blir hon bra och "valackerna" lugna snart:P Tillbringade en bra stund i morse åt att motionera hingstarna och Vencer. Vi öppnade till åkern och slingan där pappa jagade runt dem med fyrhjulingen och jag jagade dem förbi grinden varje gång dem ville stanna där. Grodan var stel, men Vencer och Vencedor hade riktigt roligt och sprang tills dem var slut. Guling sprang ca 200 meter, endast för att hitta det godaste gräset innan han stannade för att äta.

Don't fear the darkness

Eftersom att jag troligen inte bloggar i helgen så har ni några tidsinställda inlägg med musik:) Här är en bra låt. Kanske laddar upp flera för nästa vecka så att ni har någonting om jag inte orkar blogga...


Treasure the ones you love. 'Cause one day we'll all be gone

Bra band och en bra låt. Åtminstonne och man gillar musik med stråkinstrument i^^


:)

Ny header

Som ni ser så har jag inte orkat ändra designen, men en snabbt ihopslängd header har jag laddat upp:P Vad tycker ni om den? All kritik välkommen, både positiv och negativ. Idén bakom headern är för övrigt Pennas.

Är fortfarande sjuk och har därför stannat hemma från jobbet idag...

RSS 2.0