Nu har jag verkligen fått nog av min hyresvärd!

Innan jul pajade ena tvättmaskinen i tvättstugan. De lovade att åtgärda detta men ingenting har hänt. Idag när jag skulle ner så var även den andra trasig! Så vi kan över huvud taget inte tvätta. Försökte ringa kontoret men hon vägrar svara när hon ser att det är mitt nummer. Skickade ett sms men förväntar mig inte att få svar då hon har slutat svara även på dem.
 
Jag fick nog och ringde hyresgästföreningen. Jag påpekade även att timern till portlåset inte är åtgärdat så att folk (alkoholister) ringer på dörren på nätterna. Passade även på att fråga om värden måste städa trapporna då detta inte är gjort på ca fyra månader. Det måste han! Frågade även om han måste snöröja och sanda. "Ja inom 24 timmar. Är det inte gjort?" Blev svaret. Haha nej inte på två år! Detta tyckte hon var allvarligt så ärendet ska skickas till en handläggare i min stad som ska besluta om vad som ska göras. Jag kommer att höra från dem om två till fyra dagar.
 
Jag har pratat med några grannar tidigare, som även de är otroligt missnöjda och är i kontakt med hyresgästföreningen. Så nu hoppas jag att de sätter ordentlig press på honom eller tvångsförvaltar kåken! Dessutom så blev han utnämd till sveriges sämsta fastighetsvärd får några år sedan. Då var bristerna långt ifrån lika stora som nu...
 
Nej, nu jag har fått nog! 

För övrigt så fick vi för någon vecka sedan nog av att ventilationen inte riktigt fungerar. Så här såg den ut när vi öppnade den. Glömde fota utsidan där det växte mögel... Efteråt så testade vi den med en tändsticka. Elden drog åt ett annat håll än ventilationen... Vi testade sedan badrummet och där drar det i alla fall åt rätt håll. Så nu får badrummsdörren stå öppen dygnet runt för att luften ska röra sig lite...
 
 
 

Vildsvinsjakt...

Min hund har då gett sig sjuttsingen på att hon ska försöka ge mig en hjärtattack! Hon har legat och varit sympatisjuk med min far idag. Alltså sovit och inte velat gå ut. När jag kom så blev hon som vanligt överlycklig och livet kunde inte blir bättre än att få gå ut med matte. Ingen konstigt så långt. När vi gick förbi ett slånbärssnår så nosade hon vid kanten. Ut kommer ett vildsvin som hon självklart ska jaga! Vildvsvinet springer och en panikslagen matte som tänker att nu bli hunden uppäten, står och vrålar som en tok. Som tur är så har jag tränat henne väl så hon vände när hon hörde mig och vildsvinet sprang vidare. Tur att det sprang istället för att attackera! Tror att det var en sugga så det var ju tur att hon inte hade kultingar...
 
Gammal bild på min orädda tant.
 
Det här är andra gången hon jagar vildsvin! Första gången så var det en gigantisk galt. Den gången jagade hon det mot oss och det sprang förbi oss ca en decimeter framför våra ben. (Tog mig flera år att komma på att det hade kunnat springa in i oss. Allt jag tänkte på var ju så klart Spinkis...) Efter det låter jag inte henne springa in själv bland buskar och träd, men inte hade jag förväntat mig att det mitt på dagen skulle finnas ett vid vägkanten.
 
Grävlingar och vildsvin. Hon vet verkligen hur man skrämmer sin matte.

God morgon!

14 minus ute... Brr! Vad sugen man känner sig på att gå ut, ta bort snö från bilen och åka till jobbet. Tror inte att jag har någon borste i jobbilen heller... Men, men det är bara att äta frukost och åka.

I refuse to live in denial

Jaha här kommer en låt till. Ett mycket bra band som jag inte tror att jag har lagt upp någonting från här. Videon är för övrigt inte en musikvideo.
 

I really miss what really did exist

Jaha då slänger jag in en till låt här. Kanske skulle starta en kategori med namnet "dagens låt". Hehe. Men bättre än att det är helt dött här i alla fall.
 

People writing songs that voices never shared

Lördag och jag är trött med en huvudvärk som kommer och går sedan igår. Hur som helst så lägger jag in en bra låt här. Så lyssna och njut.
 

Gott nytt år i efterskott!

Ja som rubriken säger.

RSS 2.0