Day by day original

Här är originalvideon till den video jag la upp här igår. Den jag la upp igår är den japanska verisonen. Originalet är längre, sorgligare och med mer handling. Det är som en kort film, man måste se!
 
Del ett
 
Del två

Underhållningsarbete

Nu är tvärflöjten framplockad igen. Efter att ha spelat bestämde jag mig för att göra rent den. Har gjort rent den en gång på 12 år... Räckte inte med att bara putsa bort fettfläckarna den här gången då den börjat bli missfärgad. Kollade runt vad som är bäst för rengöring. En putsduk för silver är det som rekomenderas. Kollade runt lite bland alternativen för detta och hittade ett komplett regöringskit för 250 inehållandes b la olja för klaffarna. Funderade på om det var nödvändigt och testade därför klaffarna. Det visade sig att jag ha två klaffar som inte åker upp ordentligt igen! Inte konstigt att det låter konstigt när man spelar. Fast skönt att veta att det inte är jag som tappat för mycket ändå... Så hur som helst har jag beställt kitet nu, i hop om att det ska räcka med att smörja upp klaffarna. Vill inte behöva lämna in den på reparation!
 
Har för övrigt letat reda på lite noter för att ha något nytt att spela. Mest klassiskt, men även Day by Day som jag la upp videon till. Fastnade så för låten att jag var tvungen att lära mig den. Måste öva på en del toner som inte sitter riktigt efter alla dessa år. B la #C.

Forever free

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen. Det beror på att det inte händer så mycket när man är sjuk, så jag har inte mycket att skriva om. börjar dock äntligen känna mig lite bättre. Var nere på stan igår och träffade Penna och Pucca. Lyckades få i mig femton bitar sushi.
 
Har för övrigt sagt upp mitt mobila bredband så jag blir av med det i december. Fick idag ett modem inkopplat via telefonjacket. Än så länge bara inkopplat i sambons dator, men det är otroligt mycket bättre än det jag har nu! Så nu måste jag fixa en längre sladd för att kunna koppla det till min dator också.
 
Funderar för övrigt på att ändra om designen lite på bloggen igen, men vi får se om jag orkar...

En bra läkare

Har nu varit hos min oridnarie läkare. Känns så skönt att träffa en vettig läkare som tror på en! Hon erkänner att jag har feber och säger att det uppenbarligen är något fel på mig. Hon gör sitt bästa för att utreda mig. Vid undersökning hittade hon dessutom en knöl som visar att jag har en infektion i kroppen. Berättade att jag tidigare varit hos en läkare som trodde att jag hade psykiska problem eller tar droger. Hon kollade upp vem det var och skrattade. Hon kan nämligen inte tänka sig att jag går på droger och inte har jag några psykiska problem heller. Vad glad man blir när någon tar en på allvar!
 
 
Fick ett två veckors sjukintyg och så fick jag lämna urin och blodprov. Ska nästa vecka gå på drop in röngen på sjukhuset, för att röntga lungorna. Inte för att hon tror att det är problemet, men för att vara säker. Bättre att kolla för mycket än för lite! Sedan ska jag få tid för en gastroskopi, för att se om jag, som både hon och jag misstänker är glutenintolerant. Då går man in med slang via munnen, ner till tunntarmen och skär loss en liten bit för att ta prov på. Läskigt, men jag vill ju veta.

Nya korsetter!

Idag fick jag hem mina korsetter. Jag hade fått dem redan igår om jag inte hade suttit fast i en bilkö när budet var här. Billiga, rikta och fina korsetter från England med ordentligt stål i! De var framme dagen efter beställning. Rekomenderar verkligen sidan! http://www.corsets-uk.com/
 
Ingen av korsetterna är särskillt insnörade på bilderna, då man aldrig ska snöra in en korsett för fullt första gången.
 
Beställde en hatt. Velade mellan två och bestämde mig för ena, men råkade beställa den andra. Men den här är ju grymt fin och kostade bara 9 pund (ca 90 kr).
 

Korsett nummer ett. Ursäkta dålig bild, men den är svart i satinliknande material. Det är starkade än riktig satin.
 
Andra korsetten är en svart ub. (Under bust)
 
Den tredje korsetten som är min nya favorit är en rödsvart korsett.
 
Har testat alla korsetterna och har haft på mig den röda någon timme nu och dragit in den ytterligare någon cm. De är verkligen bekväma! De är bra kvalité som man kan ha på sig en längre tid. Har tidigare en ub från Sverige som trycker på höfter och revben. De här korsetterna är gjorda för att gå över höfterna och planchetterna trycker inte upptill.
 
Hehe blev nästan ett reklaminlägg det här, men så får det vara. Budskapet är att jag har fått hem tre otroligt fina korsetter och att de är bekväma.
 
OBS! Jag märker att bilderna blev för stora, men jag orkar inte ladda om dem. Ska bättra min i fortsättningen.

Korsetter

Igår beställde jag och Cissi korsetter från England. http://www.corsets-uk.com/
  Kollade mailen imorse och de är redan i en "grannstad" här i Svergie! Verkligen snabba och seriösa! Så nu ser jag fram emot att få hem mina tre nya fina korsetter.
 
Är för övrigt efter över tre veckor fortfarande sjuk...

RSS 2.0