Mer Ali Project

Lyssna, se och beundra bra musik och vackra kläder. Som ni kanske misstänker så är blogginspirationen fortfarande ute på vift. Om ni stöter på den så får ni gärna tala om det för mig, så att jag kan fånga in den. Hehe.
 

Ali Project

Eftersom att blogginspirationen fortfarande vägrar infinna sig så får ni en video med Ali Project idag. Det är inte omöjligt att jag har visat den tidigare, men den är värd att ses och höras igen.
 

Bara för att jag inte orkar skriva mycket men ni vill läsa någonting kul... 2

Så här kommer en till serie från http://tallncurly.com/tag/comics/.
 
 

Bara för att jag inte orkar skriva mycket men ni vill läsa någonting kul...

Så här kommner en till serie från http://tallncurly.com/tag/comics/
 
Jag gillar den här serien. Jag stör mig nämligen otroligt mycket på alla reklamer som lovar superglansigt, rakt/lockigt, reparerat hår m.m. Sådana produkter fungerar inte som utlovat gott folk!
 

Problemet med att köpa kläder...

Ni som är korta eller långa vet säkerligen vad jag menar när jag säger att det är en mardröm att hitta kläder. Här är en rolig serie från http://tallncurly.com/tag/comics/ som visar problemet. Titta för övrigt gärna in där för att se fler roliga serirer. Jag är varken lång eller har lockigt hår, men tycker om hennes serier. Man får även kopiera och ladda upp dem så länge man nämner vartifrån de kommer och inte redigerar dem.
 
 

Tisdag

Igår var min första arbetsdag efter semestern. Kan inte påstå att det var roligt. Hehe. Idag har jag inte haft något jobb så jag har istället varit hemma hos min syster och plockat bär. Jag har varit extremt trött senaste tiden. Jag blir det ibland, så ni får nöja er med en låt från Blood idag.
 

RSS 2.0