Sammanfattning av året

Idag är sista dagen på det här året. Det har varit ett händelserikt år och jag måste säga att slutet är bättre än början var.

Året började med att min far höll på att dö efter att ha blivit sparkad i magen av en häst. Han blev liggande på intensiven och det tog ett bra tag för honom att återhämta sig, men han blev bra tillslut.

Jag fick min första operation i armen som inte gjorde någon skillnad, men man kunde konstatera att ledbandet var helt uttöjt.

I sommras träffade jag den person som nu betyder väldigt mycket för mig och trot eller ej är den första kille jag blivit intresserad av eller träffat.

Jag fick i höstas min andra operation där man bytte ut ledbandet och jag har blivit bättre, men är inte helt bra än, så jag måste förlänga min sjukskrivning som snart varat i fyra månader.

Just nu har vi stökigt som sjutton i längenheten, men börjar få möbler på plats i alla fall.


Från fotografering i Januari.


Penna och Cissi väntan på att konserten skulle börja i april. Miyavi! Bra konsert.


Jag på väg till den andra konserten i april. The 69 Eyes!


Fotografering i maj.


Anna-Bell var med när jag fyllde.


Jag på mitt kalas. Blond då.


Jag och Cissi hade hand om stallet i somras när min far hade semester. Till hans förtjusning fick Lillen bli riktig dressyrhäst, med flätor och lindor. Han fick en bild utskriven i födelsedagspresent. Hehe.


Vi passade på att grilla när vi passade huset.


Grillning.


Våra könummer inför Gackt i augusti.


Så här kul kan man ha när man köar i över tolv timmar. Penna var lycklig med sin Pucko.


Konserten var dessvärre en stor besvikelse. Jag var för övrigt rödhårig då.Mina naglar i augusti.


Fotografering på Cissis födelsedag.


Fotografering på Cissis födelsedag.


Jag fryser under en fotografering i december.HAPPY NEW YEAR

Gott nytt år allihopa!


Keep on fighting no matter what

Nu är jag av med soffan. Skulle ha blivit det redan igår, men köparen dök aldrig upp så jag sålde den till en annan idag. Så nu ska här möbleras när det äntligen finns lite plats. Nästa vecka åker lite skit iväg till röda korset också.

Mess

Nu är julen över. Måste säga att den var ovanligt trevlig i år. Annars gillar jag egentligen inte jul...
Här möbleras nu om för fullt och ett lass med böbler till tippen har körts iväg. Min soffa är utlagd på annons på blocket. Fick skriva om annonsen tre gånger för att mitt internet krånglade, men nu så är det gjort. Jag säljer den till rejält underpris bara för att bli av med den snabbt, då vi nu står med två soffor... Förhoppningsvis blir jag snart av med den.
Anna-Bell som jag passar åt Cissi undrar vad vi pysslar med och tycker att vi är helknäppa.

Tills allt är klart här i januari kan det bli lite dåligt med bloggandet...

MERRY CHRISTMAS!

God jul allihopa!


Christmas break...

Nu har jag varit dålig på att uppdatera här igen... Låt oss säga som så att jag har lite julledigt. Kommer troligen inte att bli alltför många inlägg under de kvarvarande dagarna av året, då jag har annat att ta itu med, men jag ska försöka.

Idag har jag varit på stan och inhandlat de sista julklapparna. Ska bara orka slå in dem imorgon...

Tre=skit!

För någon dag sedan fick jag en räkning för mitt internet. I den står att jag ska betala en påminnelseavgift för den ena av de räkningar jag aldrig fick hem. 199 ligger mitt internet på, men med extra avgiften blev det 433 kr... God jul från tre!?
Jag ringde dit för att fråga om jag måste betala när det inte är jag som har klantat mig. Svaret jag fick var:
"Du måste betala. Det är kundens ansvar att se till att den får sina räkningar!"

SJUKT! Är det mitt ansvar att posten och tre sköter sig? Så okej jag har alltså ansvaret för att både posten och Tre fungerar som de ska. Kan jag då få deras chefers löner? Deras ansvar verkar ju vara mitt...

I want things to get back to normal

Efter att ha varit sjukskriven i snart tre månader börjar jag slutligen längta efter att börja jobba igen. Det tog längre tid än jag hade trott... Men nu vill jag få börja göra någonting vettigt om dagarna igen och komma tillbaka till hästarna och när/om det går komma igång med att köra och rida igen. Men framför allt så vill jag att allt ska återgå till det normala, där jag får min lön och slut på krångel. Jag börjar tröttna på försäkringskassan som aldrig kan betala ut mina pengar i tid, samla kvitton för att kunna ringa till försäkringsbolaget och nu dessutom läsa igenom papper och prata med någon från A-kassan, O.S.V...


Ikväll, efter att ha fikat hos min syster ska jag till travet och se den här damen springa. Hoppas det går lika bra som sist då hon vann!


Kändes konstigt sist att titta på TV och se hennes springa. Jag brukar ju stå vid banan och frysa! Känns också konstigt att åka ner till banan och bara titta på... Inte sela, inte vara där i flera timmar och stressa... Fast jag måste ju erkänna att det känns skönt! Visst är det roligt att åka och tävla, men som omväxling är det skönt att bara agera publik.

London bridge is falling down

Jag har nu börjat kolla på andra säsongen av Black Butler och har fastnat för "slutlåten". Heter det så på svenska? Ending theme på engelska i alla fall...


Kalafina - Lacrimosa.
Misstänker dock att den blir ännu bättre om man har sett animen och förstår lite... Men jag hade gillat den ändå.

I won't ask for forgivness, for being me

Om mindre än två veckor är det julafton. Kan inte påstå att gillar julafton... Men men. Är nästan klar med julklapparna nu och tänkte införskaffa dem sista nästa vecka... Nu är min dator återigen ominstalerad till XP och verkar äntligen fungera som den ska! Så nu kan jag äntligen koppla mobilen till datorn! Så nu har jag uppdaterat musiken på den och tömt den på bilder.


Nu är mitt röda hår i princip helt borta. Igår färgade pojkvännen det brunt åt mig. Eller ja, det röda gick inte bort helt så det är brunrött. Men nu ska jag inte färga det på ett år så att det får återhämta sig och växa. Bleka det kommer jag nog aldrig mer att göra eftersom att det sliter så mycket. Jag har varit ljusblond en gång i livet nu och det räcker.

Nähä, nu ska jag göra lite nytta och sortera in lite papper.

Upprättelse efter två år?

Vad roligt. Jag hittade länken till den tidningsartikel som krevs när jag krockade för två år sedan. Även om det har gått två år så är det faktiskt roligt att se att de skrev om den. De blev väl tvugna. Där stod b la att polisen sagt att jag inte stannat vid stopplikt, vilket är en lögn! Dessutom så hade de tagit en bild där de parkerat sin bil så att den skulle se ut som min i dimman, då min redan var hemkörd. Stod en massa skit där och jag blev ordentligt sur. Journalister ska inte så skriva vad som helst som inte är sant!

Har även läst kommentarerna som jag blev rejält sur över för två år sedan. Folk som antog att ingen av oss körde med lysena på t ex. Är de helt korkade eller!? Klart vi gjorde! Hur kan folk vara så snabba att döma någonting de inte vet någonting om? Varför är folkså snabba på att vräka ur sig sådana kommentarer? Jo för de är egositer som njuter av andras elände.

Hur som helst. Intressant efter två år.

Live for what ever you can

Hittade denna lilla text av mig. Jag skrev detta för flera år sedan på en annan sida. Vart eller när spelar ingen roll, men jag håller fortfarande fast vid det jag skrev då. Så jag lägger upp den här.

Det spelar egentligen ingen roll vad man lever för, bara man lever för NÅGOT
Även att leva på sitt hat är bättre än att inte leva för något
För utan en anledning är man levande död
Att vara det är värre än att vara död
Så länge man lever så kan saker ändras
Är man död så är det för sent
Oavsett vad man lever för, så är det viktiga att leva för något
Lev på ditt hat tills den dag du hittar något annat att leva för
Låt din anledning ändras hundra gånger om så krävs
För minns att så länge du lever för något så finns det något som har betydelse
Minns att så länge du lever så kan allt ändras
Minns också att om du dör så är det försent
Men minns framförallt att ta vara på det som får dig att vilja leva
Kasta inte bort det oavsett vad det är

The first snow

Även om jag inte gillar det så har den första snön för i år fallit här nu. Idag är första dagen då det känns som vinter och min favoritårstid är nu slut. Hur som helst så är det skönt att det inte har snöat förän nu. Förra året hade vi snö en månad innan.
Gillar ni vinter och snö mer än mig?


Snart ser det ut så här igen.

Can't see the forest for the trees

Nu är tanken att jag ska komma igång med att sortera papper och lite annat, men jag har ingen lust! Måste dock finna lite inspiration så att jag äntligen får lite gjort...


Igår ställde jag upp som modell för Penna igen. Så här såg det ut medan hon mixtrade med inställningar. Jag stod och höll på att frysa ihjäl. Minusgrader och blåsigt! Ni kan ju föreställa er hur det var att behöva ta av sig jackan...Att bero på rubriken så är detta både ett ordspråk och en bit utav en låttext som ibland passar in allt för bra på mig. Jag ser ofta och tänker på detaljer som ingen annan gör, men ibland är jag så koncentrerad på detta att jag missar helheten.

En kund mindre för tre

Jag har inte fått någon räkning för mitt internet för november och inte för månaden innan... Däremot så fick jag en påminelse förra månaden. Ringde därför till tre idag och tydligen så kan det omöjligt vara deras fel utan måste vara postens. Dessutom så förmedlade den personen jag pratade med, om än med andra ord, att jag fick skylla mig själv som inte har autogiro!?

Har bara varit krångel från början. Jag fick skriva dit gång på gång för att ens få mitt internet hemskickat och efter det så har det krånglat för att ibland inte fungera alls. Deras slogan "surfa så mycket du vill med obegränsad hastighet" är en lögn. Man har bara en viss tid att surfa för varje månad och sedan får man sitta med ett skitsegt knappt fungerande internet eller betala extra och det bemötande jag har fått vid telefonsamtal och mail är allt annat än trevligt.

Skulle jag rekomendera tre till någon annan? Absolut inte!

Tänker jag behålla det när bindningstiden har gått ut om ett år? Verkligen inte!

RSS 2.0