Bilder på väg

Lite bilder från Stockholm kommer inom dem närmsta dagarna.

...

Trav ikväll och iväg till Stockholm imorgon. Har för övrigt semester i två veckor nu. Skönt! Ska passa på att handla massor imorgon. Hehe.

Lite försenat

Skulle ha laddat upp det här inlägget i tisdags, men det fungerade inte. Så jag laddar upp det nu istället.
 

Jag har inte haft tid att skriva här på ett tag. I fredags tog vi hö. 530 småbalar. De första 330 var vi två stycken i balvagnen att lasta och tre att lasta ur. Jobbigt! De sista två hundra kom min sambo och bror och hjälpte till med. Så vi tre tog de sista balarna med släpkärra och fyrhjuling. Kan lova att man kände sig lagom mör efter det. Fick dock bara träningsverk i fingrar och axlar. Hade förväntat mig mycket mer och i armarna. Så helt otränad är man inte. Hade shorts och linne på mig det första lasset... Så jag har helt sönderrivna armar och ben.

Sedan i lördags har jag sovit hos min far medan de har varit i Finland. Jag och Cissi har passat på att pyssla om hästarna lite extra. Kändes som att ha semester. Lugnt och skönt. Man hade tid att ta det lite lugnt och göra saker man sällan hinner annars. Nu är jag dock hemma igen och jag måste säga att jag ser fram emot att sova i egen säng igen. Min gamla säng hos min far är väldigt hård och kudden jag hade va inte så bekväm...

 

Skulle ha laddat upp bilder, men av någon anledning så fungerar det inte...

 


RSS 2.0