At least I took them myself....

Det var länge sedan jag laddade upp någonting jag fotat här, så nu kommer några bilder från i höstas. Saknar för övrigt hösten. Trivs inte alls med att temperaturen fortsätter krypa neråt...


...


....


...


....


....


...

Det är absolut inga proffsbilder, men de är tagna av mig och är helt oredigerade. Det är inget fel med att redigera bilder, men om man pillar för mycket på en bild så är det inte längre bra bild man tagit, utan en bra bild man redigerat fram. Det är skillnad och jag stör mig på dem som kallar sig bra fotografer, men inte visar upp en enda bild som de inte lagt ner tre timmar på i photoshop. Då är man en bra redigerare.
Vad säger ni. Vart går gränsen för att vara en bra fotograf och att vara bra på att redigera? När man ändrar kontrasten? Gjort en bild svartvit? När man plockat bort halva bilden?

Noter

Idag är en sådan dag, då man inte har någon aning om vad man ska skriva om. Men jag tänkte ändå försöka få upp ett inlägg för att undvika total bloggtorka igen.

Morgonen/förmiddagen har jag tillbringat med att diska och för första gången på länge sitta vid keyboarden. Nu har jag nämligen bestämt mig för att efter ca åtta år äntligen komma igång med att läsa noter igen... Gick väl sådär... Segt. Går lättare på flöjt, trots att jag inte spelat på åtta år. Sitter väl inpräntat så att det går epr automatik utan att tänka där. Vid keyboarden måste jag tänka och har därför gått till låtar som käns enkla till och med för mig, för att det ska bli lättare. Skam den som ger sig!


Bach till flöjt är inte avancerat, men pianonoterna är en annan historia när man inte är van....

Lazy, lazy, lazy

Tvätta och baka muffins. Det är det enda vettiga jag gjort idag. Hehe. Är sjukskriven till sista februari nu, så jag måste verkligen komma igång och göra någonting vettigt nu. Får se när vi tar oss iväg för att börja träna...


Var och borstade Lillen igår och hjälpte min far att roa honom när han skodde. Så här fin är han när han blir skodd.

A little update

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera här senaste tiden...


Mina, sedan igår nymålade naglar.


Efter flera års letande så har jag äntligen hittat ett ankhkors i silver! Ett äkta, som inte får en konstig färg eller går sönder på ett år. Jag fick hem det för några dagar sedan. Plus de örhängen jag beställde, så det är helt omöjligt att hitta normalstora, vanliga ringar i affärer längre.


Lite skillnad på dem...

Jag beställde de för övrigt från Babysnake.

Still dreaming about the sky

Igår laddade jag upp ett inlägg här, men av någon konstig anledning så är det borta nu... Hur som helst så är jag  äntligen fri från feber! Nio dagar hade jag feber och det är definitivt rekord. Nu gäller det att komma igång att träna och äta ordentligt för att få upp imunförsvaret igen. Nu när jag är frisk så har pojkvännen blivit sjuk...


Igår var jag hundvakt.


Eight days

Åtta dagar med feber nu... Tror inte att jag någonsin har varit sjuk så länge tidigare... Så därav blogguppehållet.

Skit!

Inte blev det till att ta sig iväg idag. Jag kom inte ens ut från parkeringen. Mitt bakdäck har låst sig igen! Samma! Ändå är det fixat och delarna bytta i somras när det hände förra gången... Så det blir väl till att sitta hemma och inte göra ett skit idag också.


Här har ni en till bra låt, bara för att få någonting mer än mina klagomål.

There's nothing to lose

Tre dagar med feber... Men jag ska ändå släpa mig iväg med mor och Cissi till röda korset för att lämna saker och sedan inhandla byxor och skor så att jag kan börja träna. Måste följa sjukgymnastens ordination att börja på gym så att jag börja jobba igen. Dessvärre så måste jag förlänga min sjukskrivning innan jag kan börja jobba igen... Jag ser verkligen fram emot att bli bra igen och kunna börja jobba!


Bra band, bra låt och en tänkvärd text + video.

RSS 2.0