Kräm

Idag har jag gjort bigaråkräm. Gjorde det på sukrin istället för socker och det blev lika gott som vanligt! Så nu kan jag äta god kräm utan att magen protesterar!

Domningar igen...

Nu sitter man åter här med en arm som under timmar domnat bort till och från... Ända sedan det hände för första gången, för någon månad sedan så har det börjat hända allt oftare. Ibland domnar ett ben bort eller somnar när jag går. Det är otroligt jobbigt! Ju mer det domnar, dessto svårare blir det ju dessutom att gå... Ännu ett symptom som man måste leva med. Ber om ursäkt för gnäll, men ibland måste man ju få gnälla av sig. Att vara överrörlig är inte roligt! Man får en massa konstiga syptom som man ofta inte ens tänker på hör i hop med just överrörligheten.

I don't eat meat and yet I'm healthy

Blev precis tipsad om den här videon och måste bara lägga in den här! Alla ni som påstår att vi vegetarianer inte får i oss den näring vi behöver och ständigt ifrågasätter hur vi kan få i oss protein, titta här! Ni andra som bara vill ha lite underhållning, titta ni också!
 

På bättringsvägen

Det har varit ett riktigt segt virus jag har haft! Efter en vecka så var jag ju tvungen att återvända till praktiken då jag inte ville kämpa för ett läkarintyg. Kämpigt har det varit med feber, men idag börjar jag äntligen känna mig som en riktig människa igen. Har tillbringat dagen med att diska och städa. Det behövdes! När båda har varit dåliga och jobbat så har det glömts bort lite, men nu är det äntligen gjort.
 
Ska snart ut till stallet för att motionera Vencer som har fått vila medan jag har varit sjuk. Planen är att tömköra idag, longera en gång och sedan börja rida honom igen.
 
Hoppas på att få upp lite intressantare inlägg här igen nu när jag börjar bli frisk!

RSS 2.0