En liten uppdatering om mig

Idag är första dagen utan antobitka. Skönt! Jag har känt mig så trött och grötig i huvudet av den. Däremot så är jag fortfarande trött men en mer naturlig trötthet, då jag inte kan sova på nätterna p.g.a hosta. Hostar, hostar och hostar hela tiden. Bara hoppas på att det ska gå över snart. Fast jag ska väl vara glad över att det bara är som en förkylning kvar nu och ingen halsfluss.
 
För övrigt så har jag jobbat hela veckan och att jobba när man inte är frisk känns. Har inte orkat göra någonting vettigt när jag kommer hem. Men snart borde jag vara frisk igen! Så fort jag är bättre så blir det en sväng till min far och förhoppningsvis lite mer inlägg här igen.

Graveyard. Memories from school.

Eftersom att jag har tråkigt med min hosta här hemma så går jag igenom datorn lite. Hittade en gammal inskanning av mitt "konstverk" från högstadiets bildlektioner och tänkte dela med mig av det här.
 
Hehe, ja detta fördrev jag tre år med... Hade tråkigt på bildlektionerna och orkade inte lägga allt för mycket tid på att arbeta och tja jag började rita några gravar på ett papper. Efter någon lektion så var de ganska många och då blev det ju en grej att fortsätta inte bara för tidsfördrivets skull utan även för att fylla upp pappret så mycket som möjligt. Det roade ju även kompisarna. Haha.
 
Någon som vill räkna gravarna?
 
En rolig grej är att en av de vikarier vi hade på bilden såg mig sitta och rita på detta. Han blev väldigt faschinerad och berömde det enormt. Kommer inte längre ihåg dem fina konsttermer han använde om det. Jag och kompisarna undrade ju hur någon kunde ens tro att min klotter var seriöst...
 
Ett litet tillägg bara. Jag fick faktiskt VG i bild trots att jag slösade bort över hälften av lektionerna på klotter och annat tidsfördriv. IBLAND arbetade jag faktiskt.
 
Slutligen. För er som undrar om jag är normal. Svaret är: Verkligen inte! Är dock inte satanist eller någonting sådant. Råkar bara gillar kyrkogårdar och att klottra gravar.

Halsfluss

Hopps att alla har haft en trevlig midsommar! Själv har jag legat hemma med halsfluss. Började bli dålig när jag åkte hem från jobbet i tisdags. Någon timma senare hade jag svårt att andas och högre feber än jag har haft på över tio år. Torsdagen var jag ännu sämre och åkte in till akuten. Där konstaterade dem att jag hade en infektion i kroppen som antagligen är halsfluss. Fick antibiotika som jag ska ta i några dagar. Nu mår jag bättre, kan andas, äta och prata även om jag är hes. Har fortfarande feber och är svullen men det går ått rätt håll.

Bacteria

Så var äntligen en lång arbetsvecka till ända. Idag har jag varit på 30-årskalas och håller på att tvätta. Funderar även på att stryka lite. Så som ni förstår så har jag inte hunnit fundera ut någonting intressant att skriva om. Tänkte mer tala om att jag lever. Bjuder på lite musik när jag ändå skriver lite.
 
Har säkert lagt upp den här förut, men man kan ju inte få nog av Hide.

Jobb jobb jobb

Så har det varit dåligt med uppdateringar här igen. Jag har helt enkelt inte haft någonting vettigt att skriva här. Under kommande veckan så kommer jag att jobba kväll. Eller rättare sagt dag+kväll och kommer antagligen inte att orka blogga någonting då. På onsdag jobbar jag t ex från nio på morgonen till nio på kvällen. Men fortsätt hålla utkik efter nya inlägg för det kommer så småning om.

RSS 2.0