Solfjädrar

Jag samlar på solfjädrar. Än så länge har jag inte så många, men då jag köpte en ny i Stockholm så ska ni få se min lilla samling.
 
 
 
Alla används flitigt under sommrarna.

Gårdagens frisyr v.48

Den här frisyren hade jag i Stockholm igår.
 
 
 
Det som inte syns är att det är fiskbensflätor.

Naglar v.48

Det är inte bara länge seda jag målade naglarna, utan det är heller ingen bra idé att försöka måla naglarna när händerna småskakar av Raynauds. Fast det verkar de göra dagligen nu för tiden... Men det ser okej ut på håll i alla fall.

Vecka 48

Vi fick igång datorn igen under helgen! Det räckte med att byta grafikkort. Så som tur är så slapp vi köpa en helt ny dator. Jag kan dock inte säga att det var min förtjänst. Här hemma är det sambon som är datatekniker.
 
I övrigt så är mitt jobb för tillfället otroligt intensivt. Ser fram emot att åka till Stockholm i helgen med vänner! Behöver verkligen komma ut och hitta på någonting roligt och träffa vettigt folk!

Vecka 47

Idag är det fredag och jag har haft så fullt upp både på jobb och fritid att tiden bara har flugit iväg. Ska bli skönt att få vila upp sig lite över helgen, även om jag har en del att göra då också. B la så måste vi skaffa ny dator då våran pajade igår.
 
Nu sitter jag med svärföräldrarnas gamla bärbara som sambon har fått och jag kan inte påstå att jag tycker att det känns smidigt med en bärbar. Jag kommer åt en mssa knappar och grejer hela tiden. Hehe.
 
Förhoppningsvis så har hårddiskarna i den gamla datorn klarat sig. Jag har det mesta säkerhetskopierat till en extern hårddisk, men inte nyare bilder m.m. Så håll tummarna för mig!
 
Vi får se när jag hinner och orkar få upp lite fler inlägg igen. Förhoppningsvis i helgen. Annars närsta vecka. Ha en bra helg allihopa!

Equilibrium

Det här bandet fastnade jag för igår.
 

Dagens frisyr v.46

Här är dagens snabbt gjorda frisyr innan jag måste äta och förbereda mig för att åka på kalas.
 
 
Detaljerna försvinner lite i mitt mörka hår, men det är en Game of Thrones inspirerad frisyr med två rope braids och en inbakad fläta.

Fullt upp

Senaste tiden har jag haft fullt upp på jobbet och i helgen var jag hus-, hund-, häst- och kattvakt. Så därför har det inte blivit några inlägg här. Håll utkik så ska jag se till att få upp åtminstonne ett inlägg den här veckan.

Det tog bara fem år...

För fem år sedan så blekte jag håret för att under en kortare periond ha det blont och sedan rött. Sedan skulle jag gå tillbaka till svart. Så var i alla fall tanken. Efter färgningarna så blev håret slitet så jag tog paus från alla färgningar för att låta min naturliga hårfärg växa ut. Sedan ville jag inte använda kemisk hårfärg igen så jag läste på om växtfärger. Så beställde henna och indigo, men tänkte att när det väl är svart så är det svart, så vill jag testa en annan hårfärg så är det nu. Så jag färgade det rött med henna. Sedan ville jag äntligen ha det svart igen, men det blev bara mörkbrunt. Nu så är det nästan svart igen! I starkt ljus så ser det mörkbrunt ut med röda toner, i svagt ljus ser det svart ut. Om jag färgar det igen om några månader så borde det bli ännu mörkare!
 
 
 
 

RSS 2.0