Surprise surprise

Igår var vi inbjudna på dop när mina systersöner skulle döpas. Visst blev det ett dop men först gifte de sig! De hade inte nämnt det för någon så när de kommer in i kyrkan och min syster har en brudbukett börjar alla fråga varandra "ska de gifta sig!? Har du hört någoting? Inte jag heller!". Men gifte sig gjorde dem! De kunde ju ha förvarnat så att man hade kunnat klä upp sig lite mer och tagit med kameran. Men det var så de ville ha det och jag är glad för deras skull! Så nu önskar jag dem lycka till i sitt fortsatta liv som gifta. Själv ska jag försöka lära mig att min syster har ett nytt efternamn. Hehe
 
De närmsta fem veckorna kommer jag att jobba som vanligt med städning och därför komma hem tidigare om dagarna. Så nu kan ni nog förvänta er lite mer uppdateringar här igen.

Eluveitie

Idag har jag sovmorgon så jag tänkte dela med mig av vad jag sitter och lyssnar på till mitt morgonte. Eluveitie!
 
Den här låten blev jag förälskad i när jag köpte deras senaste skiva.
 
För er som vill höra en låt på engelska med dem så rekomenderar jag den här:
De har inte kunnat engelska så länge och det hörs men låten är ändå otroligt bra.

Över ett år utan schampo!

Nu har det gått ett år och en vecka sedan jag började med balsammetoden. Tänker aldrig börja med schampo igen!
 
Som ni ser så är nästan allt det blonda bortklippt nu och även om det inte syns så är mitt hår mycket längre. Jag har klippt bort mycket hår det senaste året och ändå så är det mycket längre. Mitt hår växer snabbt av den hårbottenmassage BM ger. (Min tatuering är inte blek utan ser bara så ut av blixten)
 
Som ni ser så har mitt hår fått en mycket varmare och enligt mig finare färg med BM.
 
Jag tvättar numera mitt hår med sju till nio dagars mellanrum. Det tar ca sju dagar för att håret att börja bli lite fett. Har jag gjort en inpackning med olja innan tvätt så håller sig håret rent ännu längre och blir knappt fett.
 

RSS 2.0