Finbesök

Idag är jag hundvakt några timmar. I normala fall när jag passar honom så brukar han ligga på hallmattan och tugga ben eller vänta på sin matte. Idag ska han ha uppmärksamhet. Bli klappad och sitta i knä.

Tid till gastroskopi!

Jag har äntligen fått tid till gastroskopi! På torsdag fanns det en avbokad tid och den får jag!

Crucify myself

Ska idag ner på stan och äta sushi med Cissi, Penna och Pucca. Mums och skoj.
 
För att hålla det lite uppdaterat här så lägger jag in en bra låt med Tori Amos här.
 
 

Storstädning

Nu är lägenheten storstädad. Tog några timmar, men allt synligt mögel är bortskrubbat och resten av lägenheten riktigt ren. Toaborste, skurmopp och nagelborste klorinbadade. Inte för att det var ohygieniskt eller så innan, men fanns det någonn skit i lägenheten som gjorde en sjuk innan så är det borta nu. Förutom det mögel jag inte kan få bort...

Sayonara

Nu har jag inte bloggat på länge. Det som har hänt senaste tiden är:
  Bonnie, Guardian och Verano är avlivade...
  Jag är arbetslös
  Jag är efter över två månader fortfarande sjuk...
  Vi har upptäckt mögel i längeheten som kan vara en bidragande orsak till min dåliga hälsa.
 
För övrigt så behöver min tvärflöjt en helrenovering då jag inte får den att låta helt rent hur mycket jag än försöker fixa den. En fjäder är paj och någon puta verkar inte hålla tätt... 6900 kostar det att fixa detta + kostnaden att skicka flöjten... Flöjten kostar ca 5000 att köpa ny. Har inte pengar till varken det ena eller andra så länge jag är arbetslös...
 
I will never forget you
My heart will forever cry
Because I never wanted to loose you
But one can not decide what life brings upon us
That is why, we had to take farewell
That is why, you have gone to the other side
Sayonara

Rubrik...

Var hos kiropraktorn igår och det är verkligen skönt att slippa ha ont! Hade rejält med låsningar (troligen sedan min operation) så det var inte konstigt att jag hade ont. Nu är jag äntligen fullt rörlig och huvudvärskfri. Så nu är det bara febern som ska försvinna... Hehe

Happy birthday

Snart är det dags att åka iväg på 50-årskalas. Egentligen börjar det inte förän klockan tre, men eftersom att jag ska ta med tårtan jag har bakat så tänker jag ta bilen. Det är väldigt ont om parkeringar där, så det är bäst att vara ute i tid. Hallon och chokladtårta. Förhoppningsvis uppskattas den smaken.

To live in a nightmare, unable to wake up

Var åter hos läkaren, då jag efter snart två månader fortfarande inte är frisk. Fick inget läkarintyg. Jag hade nämnligen "bara" 36,7 när de tempade mig. "Det är notmalt att ha en hög temperatur på eftermiddagarna". Jag har aldrg haft en förhöjd temperatur på eftermiddagarna under hela mitt liv! Jag har mellan 35 och 36 grader på morgonen och sedan ligger den oförändrat på 36,2 grader när jag är frisk. Det spelar ingen roll att hon hittade svullna lymfkörtlar, eftersom att jag hade för låg temperatur.
  "Om du får feber igen så kan du komma tillbaka då"
  "Ja när jag åker hem och diskar så kommer jag ligga på 37 grader igen"
  "Det enda jag kan göra nu är att koppla in försäkringskassan så att de kan hitta ett enklare jobb som du karar av"
 
Jojo. För det första, vem vill anställa någon som är sjuk, när det inte ens finns jobb åt de friska!? För det andra. Jag vill tillbaka till det jobb jag har och min chef vill ha mig tillbaka. Varför inte hjälpa mig istället?
 
Nu hoppas jag bara på att få komma till gastroskopin snart och att den visar på glutenintolerans. Om inte så vet jag inte vad jag ska göra. Vem vill vara sjuk hela livet?
 
Förutom jobb så har jag annat att sköta och ett liv att leva. Jag har hästar som behöver tränas och jag vill rida. Jag har en hund att ta hand om. Det finns så mycket jag vill göra, men inte kan. Efter min operation trodde jag att jag skulle kunna göra allt det igen, men våra läkare är inte tillräckligt kompetenta.
 
För övrigt så har min temperatur gått upp till 37,2 nu utan att jag har diskat. Feber till och med enligt läkaren, men jag kan ju inte direkt åka tillbaka nu och kräva omtempning.
 
Vad ska man göra när de som är menade att hjälpa en vägrar att ens ta en på allvar?

RSS 2.0