A happy surprise

Igår var jag hos läkaren. Jag blev förvånad! Hon vill hjälpa mig! Jag fick ta blodprov för att se om imunförsvaret är försvagat, reumatism och av någon anledning laktosintolerans. Jag vet ju redan att jag är laktosintolerant... Hur som helst så skulle hon ringa om proven visade någonting, så skulle vi gå vidare därifrån. Om dem inte visade någonting så kan det vara ett riktigt segt virus (går tydligen sådana nu) och jag bör bli frisk igen. Om jag blir sjuk igen så ska jag komma tillbaka då så att hon kan kolla mig när jag är riktigt sjuk.
 
Det finns bra läkare!

Mina knän...

Min feber börjar gå ner nu, även om jag inte är bra än. Men imorse vaknade jag upp och hade skitont i knäna. När jag gick i trappan kom jag knappt upp och ner. Så här ont har jag inte haft sedan jag försökte springträna för tre år sedan... Det går inte över! Jag har linimentat dem och det brände som sjutton, men trots det så hugger det till i knäna när jag rör benen för mycket när jag går och det känns som om jag ska ramla omkull... Jag hoppas det går över snart!

All I want is some help

Ringde imorse till vårdcentralen. Mina provsvar hade kommit, men de visade dessvärre ingenting konstigt. Eftersom att jag fortfarande är dålig fick jag tid till en annan läkare på torsdag. Får se om den läkaren erkänner att jag faktiskt är sjuk...
 
Jag önskar verkligen att jag var skapt efter en läkarbok och fick 38 graders feber. För då hade jag fått hjälp. Men jag är inte skapt så utan blir lika sjuk som en "vanlig" människa, men får ingen hjälp.

Känner mig död

Efter två veckor är jag fortfarande sjuk... Trott att jag varit bra när febern gått ner någon timme, men så är det inte. Jag har för första gången i mitt liv haft 37 graders feber två veckor i sträck och tro mig, det sliter på kroppen! Jag kännner mig helt död och svag. Dessutom så börjar jag tappa muskler...Hoppas, hoppas, hoppas att provsvaren visar någonting så att jag får hjälp!
 
För övrigt så kan jag inte påstå att jag gillar nya blogg.se... Men man kanske vänjer sig...

Tsubasa ga hosi

Äntligen feberfri! Så imorgon blir det jobb igen. Spännande att se hur länge jag är frisk den här gången...

En läkare totalt utan kompetens!

Efter att ha varit sjuk i över en vecka igen, så ringde jag till vårdcentralen och fick en tid två timmar senare. Så här gick det besöket...
Jag försöker förklara för läkaren att jag har en normaltemperatur på 36,2 grader och har haft 37 graders feber i en vecka + större delen av det senaste halvåret. Efter att länge ha försökt förklara detta för läkaren som varken kunde prata eller förstå svenska särskillt bra, så säger hon "37 grader är inte feber". "
Men jag har ju en normaltemperatur på 36,2! Inte 37 grader. Jag blir skitdålig! Ingen på min mors sida får mer än 37 graders feber någonsin!" Då svarar läkare nedlåtande att de aldrig har varit sjuka. Ursäkta mig, men vem går ett liv utan att vara sjuk? Försökte förklara, men hon var bara dryg och nedlåtande. Hon frågade hur jag känner mig vid 37 grader.
"Som man gör när man har feber. Växlar mellan att svetta och frysa. Trött, orkeslös och kan inte göra någonting." Av detta kom hon fram till att man behövde ta reda på varför jag svettades. För sjuk var jag ju inte.
Efter det frågade hon om någon i min familj har någon psykisk sjukdom!? Är dina föräldrar och syskon sjuka eller har de någon psykisk sjukdom.


Jag blev i alla fall skickad till labbet för att ta prover. För att ta reda på varför jag svettas trots att jag är "frisk".
Det sista hon sa var "om du har ont kan du ta alvedon och ipren."
"Det hjälper inte."
"Det hjälper inte? Jaha" Sedan gick hon

Urinprov och tre blod med rör tog dem. Så någonting bör dem ju testa. Hoppas att det visar någonting så att jag kan få hjälp.


Nu undrar jag hur läkarna tänker. En person med 37 grader har feber när temperaturen höjts en grad, men någon med lägre temperatur har inte feber när dem ligger en grad över sin temperatur!? Till och med jag som inte är läkare ser att det påståendet inte håller.

För övrigt så håller jag fast vid det jag levt efter förut. Jag uppsöker inte läkare annat än när jag rullas in på akuten. Men jag kan ju heller inte jobba i det här tillståndet... Så vad gör man när man inte får hjälp, utan möts av en överlägsen, dryg och nedlåtande läkare?

I am not a doll

Idag är jag äntligen frisk igen. Skönt! Imorgon blir det marknad. Hoppas att man kan göra lika bra fynd som tidigare år.

To fly free like a bird

För första gången på länge har jag ritat någonting "seriöst".


Ringo från Air Gear. Har velat rita henne länge och nu blev det äntligen av. Har dock inte lagt ner allt för mycket tid på bilden. Gjorde upp en snabbskiss som jag fyllde i med bläck och sedan la jag färg på det hela. Jag ritar i princip aldrig med färg. Hehe. Helt okej om man tänker på att jag bara la ner någon timme på den. (Enligt mig)


Halva skissen i fylld med bläck.

Sometimes, I feel like a ghost of my self

Fredag och jag är sedan måndag återigen sjuk... Jobbade två och en halv dag tills jag knappt orkade röra mig av febern.I wish that I could turn the time back in my body
To the time before it was destroyed
Before my health went straight to hell
To the time when my legs worked
To the time when I could run

Rubrik

Idag blir det ett lite försenat födelsedagsfirande med Cissi, Pucca och Penna.


Förra året var Anna-Bell med, men i år får hon stanna hemma och ta hand om sina barn.

The beginning of the end

Lite violin musik från den otroligt begåvade Vanessa Mae.


Crisis

Ännu en ny låt med Acid black Cherry. Lyssna och njut.


Fly free, forever

En låt med AKB48 som jag har fastnat för. Även denna har engelsk textning.


De svart/röda uniformerna i videon är för övrigt väldigt fina...

Sakura Mankai

Här kommer en bra låt med Morning Musume med engelsk text för er som vill veta vad den handlar om. (Måste dock se i helskärmsläge för att se den engelska texten.)


I know who I am. Just not, who I was before

En ny låt utav en av de absolut bästa artisterna.


Man kan inte annat än förälska sig i låten och videon. Tänk om man hade haft en sådan röst...

A doll needs no rest

Så tre veckor har gått utan att jag har skrivit igen...

En liten uppdatering av vad som ahr hänt under den här tiden.

*Jag har börjat köra häst igen.

*Jag har börjat rida Guling igen, efter över två år.

*Vencedor gick provloppp i veckan.

*Vårat hur har brunnit lite lätt... Min bror ringde mig på jobbet i veckan och sa att det brann vid våran lägenhet. Han gick ut och kollade innan han ringde upp igen. Tydligen hade någon tappat en cigarett på listen ovanför porten och därför hade det ruttna träet i panelen börjat brinna. Som tur var hann de släcka innan det han brinna särskillt mycket. Tänk er för alla fönsterrökare som kastar fimpar hur som helst!

*Jag har hunnit bli 21.

För övrigt så har det inte hänt särskillt mycket mer än att jag har varit trött, jobbat och arbetat lite med musik.

RSS 2.0