Gott nytt år!

Hoppas att ni alla får ett bra år!

God jul i efterskott!

Här har det varit fullt upp med jobb, julfirande, knäppa leder och trav den senaste tiden.
 
Trots att jag varken är sjuk eller har extra ont idag så har jag en riktig slödag då jag inte gör mycket alls. Har tittat på film och vilat. Nu sitter jag här med en kopp kaffe och låter sambon handla idag. När allt har varit påfrestande och gått i högt tempo så tycker jag att man förtjänar en vilodag.
 
Eftersom att det inte är någon snö ute så bjuder jag på denna gamla "vackra" bild från gymnasiet. Så mycket snö var det för någon på 156 cm i februari 2010.

Inte så mycket att skriva om

Fredag kväll och jag röjer lite här hemma, medan jag lyssnar på L'Arc~en~Ciel.
 

Strawberry party...

Sedan jag läste att någon hörde strawberry party så är det vad jag hör när jag lyssnar på den här låten. Haha.
 

Tur att jag har dragkrok!

I morse blev jag påkörd bakifrån på väg till jobbet. Jag skulle köra in i en rondell när hela bilen hoppade till. Först trodde jag att jag hade fått ett "kärringstopp" men insåg att det hoppade till för mycket. Så jag körde iväg då jag inte kunde stå kvar i rondellen. Då insåg jag att jag hade blivit påkörd. Jag svängde inte på en MC Donalds parkering för att kolla bilen och såg att en bil körde efter mig. Det var han som hade kört in i mig. Han bad om ursäkt. Tack vare min drakrok så tog bara hans bil skada. Självklart klarade jag också mig. Jag sa att det var okej och fortsatte till jobbet.

RSS 2.0