Ny header

Har länge känt att det varit dags att byta header och idag designade jag äntligen en ny. Själv tycker jag att den passar in bra på bloggen.
 
Vad tycker ni om den?

God kväll på er

Trots förkylning så har jag fått lite gjort idag. Vi har hämtat en hylla vi hittade på blocket så att vi äntligen kan få undan de saker vi har liggnade överallt och jag får plats med filmer och skivor. Har även fått undan all disk och tvättat. Väntar nu på att det sista ska bli klart i torktummlaren nu och sedan ska vi äta.
 
Lägger även in en låt med Shadow Project, då Rozz alltid kommer att vara en av mina favorit artister.
 

Förkyld

Trodde att förkylningen äntligen höll på att gå över men istället verkar jag har fått någon ny dunderförkylning. Inte roligt alls.
 
Ungefär så här känner jag mig.

Upptagen

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här. Jag har varit upptagen på annat håll den senaste tiden och varit otroligt förkyld. Om några dagar så ska jag ha lite mer tid så till helgen bör ni kunna förvänta er ett inlägg.

Slipper kontor

Min handläggare ringde mig idag. Hon förstod inte varför jag inte ville ha praktiken eller varför jag söker alla jobb som kan tänkas istället för att hitta drömjobbet. Hon förstod inte hur jag kan prioritera att få ett jobb... Men men, det viktiga är att jag inte kommer bli tvingad till praktik.

Trött på arbetsförmedlingen!

Var idag åter på ett möte på arbetsförmedlingen, med en annan hanläggare än min egen. Förklarade för honom att i nuläget så är jag inte intresserad av praktik utan vill hellre ha en jobbcoach och inrikta mig på att hitta ett riktigt arbete. Det förstod han och höll med om att en jobbcoach lät vettigast för mig. Jag behöver inte komma på nästa vecka, utan min hanläggare får ta hand om det. Jätte bra så långt! Men så ringde han mig för en liten stund sedan och sa att han har lagt upp mig som förslag till en praktikplats på ett kontor! Jag blir så arg! De har sagt på arbetsförmedlingen att det inte längre tvingar någon att ha praktik utan att det är helt frivlligt, men ändå ska jag tvingas till det. Men vad jag stör mig mest på är inte att jag blir tvingad till att ha praktik (om de vill ha mig), utan att detta sker när vi kommit överens om att jag inte ska ha det och att om jag måste ha det så borde jag få veta det och tala om vad jag helst vill ha för sorts praktikplats. Alla som känner mig vet att kontor är det sista jag vill sitta på.
 
De har en sådan enorm makt på arbetsförmedlingen och vi som är arbetslösa har ingen egen talan utan ska som snälla slavar vara tysta och följa order. Det är fel! Trots allt så vill de flesta av oss verkligen ha ett jobb så snabbt som möjligt och söker aktivt. Borde de då inte vara nöjda och hjälpa oss istället för att köra över oss?

Returner

För att hålla lite liv här så får ni ytterligare en musikvideo.
 

Monday

Nu har det varit dålig aktivitet här igen. Bjuder därför på en cover på en låt jag egentligen inte gillar, men covern var roligare.
 

Skiss

En ca 30 minuters kolskiss i väntan på att tvätten ska bli klar. En ung Hyde.

Lite babbel

Nu har snart all död hud lostnat från min tatuering. När allt är borta så ska jag fota den igen och lägga upp en bild så att ni får se hur den ser ut.
 
Har lite idéer om vad jag ska göra för inlägg här men känner mig för lat... Får ta och göra det någon dag ändå. Idag är en sådan dag då man känner att man vaknade på tok för tidigt och känner för att gå och lägga sig och sova, men vet att man inte borde göra det.

Idéer?

Har idag varit och ombesiktat bilen och nu gick den igenom. Övriga planer för idag är att städa och diska lite efter att jag har ätit.
 
Inser att jag skulle behöva få upp lite intressantare inlägg här, men har idétorka... Jaja, om ingen har något förslag så får jag väl fundera lite.

White Rabbit

Tror inte jag har lagt upp den här låten innan, så jag gör det nu.
 
En låt jag inte kan tröttna på med Mephisto Walz

Äntligen!

Igår blev det äntligen av! Min första tatuering som jag har velat ha sedan högstadiet.Mitt ankhkors! För någon som lidit av enorm nålfobi så måste jag säga att det gick otroligt bra. Satt och tänkte på annat och blev trött. Glömde stundvis bort att jag blev tatuerad. Särskilt ont kan jag ju inte påstå att det gjorde. Ca 45 minuter tog det att rita upp och tatuera.
 
Så här ser det ut nu. Ska lägga upp en ny bild om någon vecka när den är läkt.
 

I'm so nervous for what I'm gonna do today...

En halvlyckad nageldesign jag avslutade igår.
 
Dålig bild. Ser faktiskt lite bättre ut i verkligheten.

RSS 2.0