Bilder från Stockholm

Här kommer lite bider från Stockholm.
 
Efter att ha varit inne i några affärer så åt Cissi och Pucca på MC Donalds. Jag åt min egen mat som jag hade med mig. Pucca poserade gladeligen med sin mat.
 
Cissi och jag gav henne en tidig present som vi köpte i Göteborg. Det är på tiden att hon lär sig äta med pinnar!
 
Cissi köpte godis inne på Kawaii. Här ser ni hur Pucca intensivt spanar in det på MC Donalds.
 
Det är mest bilder på Pucca. Hehe. Har ingen bild på mig själv och Cissi är svår att lyckas fota så Pucca får "offra" sig med att vara dagens modell.
 
En av de saker jag köpte var en till solfjäder till min samling. Man kan väl inte få för mycket solfjädrar? För övrigt så köpte jag en kjol, en T-shirt, några cd-skivor och en hög med manga.
 
När det var dags för mig och Cissi att åka hem så köpte vi starbucks i väntan på tåget.
 
Det var gott.
 
Cissi förstod inte riktigt det där med att åka till Stockholm och vara social. Hon tillbringade största delen av tiden med sin mobil...
 
Kul hade vi! Tyvärr så tog jag inga fler bilder, men ni överlever nog.
 

Äntligen fredag!

Skrev nyss ett halvlång inlägg, men när jag skulle publicera det så försvann det helt. Skumt och irriterande! Orkar inte skriva om det.
 
Imorgon ska jag i alla fall Till Stockholm med Cissi för att träffa Pucca och shoppa. Har sett fram emot det länge! Nu ska jag förbereda inför morgondagen. Har suttit lilla kameran på laddning så att jag kan lägga upp bilder från Stockholm någon dag.
 
Ha en trevlig helg allihopa!

Hahaha!

Ni som känner mig eller har följt bloggen ett tag vet att jag och sambon har mycket problem med boendet. Dels då vi inte har haft någon fastighetsskötare på något år och städningen endast sker en till två gånger om året.Nu fick jag ett roligt sms från min bror som bor granne med mig! Tydligen så hade det kommit en "kille" på cykel. Verkar vara en ny fastighetsskötare. Tillfällig eller permanent vet jag inte. Han skulle städa min brors trapp och hämtade vatten från ån utanför...
 
Trevligt och intelligent. Finns sanitärt vatten i tvättstugan om man vill slippa kånka det upp för backen... Härligt att värden anlitar så yrkeskunniga människor...
 
Tittade nyss ut och då stod han och rökte. Han ser ut som en luffare...
 
PS. Mitt liv börjar se lite ljusare ut så det kan nog bli lite liv här igen.

RSS 2.0