Frånvarande när allt går åt skogen

Har varit frånvarande härifrån ett tag nu och kommer antagligen att fortsätta vara det ett tag framöver. Vill inte gå in i detalj på vad som har hänt, men kan säga att mycket skit har hänt mig senaste tiden. Det här är andra gången i år som världen slår mig med en stor ***** slägga. Första gången var det en händelse som fick mig att tänka om vad gäller hela livet. Jag har fortfarande inte kommit fram till vad jag vill göra efter det. Nu är det en rad händelser som åter förändrar mitt liv drastiskt.
 
Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet inte vilka möjligheter jag har heller. Allt jag vet är att jag inte tänker fortsätta så här. Jag tänker inte ta mer skit från idioter!
 
Även om det ser mörkt ut framöver så är jag så otroligt glad att jag inte är ensam. Jag bor inte ensam och jag har vänner som jag snart ska träffa som kan få mig att tänka på annat ett tag.
 
Kanske kommer det upp inlägg här snart men troligen inte. Måste ta tag i mitt liv och må bättre innan jag orkar engagera mig igen.
 
Förlåt för en negativ text men så ser situationen ut just nu.

Sjuk, sjuk, sjuk

Trodde tidigare att jag höll på att bli frisk men så var det inte. Febern gick upp igen. Det är bara att bita ihop och jobba på, men det vore ju trevligt att orka göra någonting på fritiden också...
 
Här får ni lite bra violinmusik med Vanessa Mae.
Lyssna runt en minut och femton sekunder in i låten så börjar det komma igång ordentligt.

1,5 år utan schampo

Nu har det gått ett och ett halvt år sedan jag började med BM (balsammetoden). Endel använder sig då och då av sistaschampo. Det har inte jag gjort. På ett och ett halvt år har schampo inte fått komma i närenheten av mitt hår.
 
Jag har färgat håret med henna under den här tiden och toppat bort otroligt mycket hår. Nästan allt det blekta håret som syns på första bilden är borta. Ändå är mitt hår mycket längre. Det syns tyvärr inte så bra på bilden. Jag ångrar att jag inte tog någon bild bakifrån innan jag började med BM.
 
Som ni ser så mår mitt år superbra nu. Kunde inte ha haft bättre kvalitet på mitt hår än så här. Växer gör det också. Om några år så har jag nått mitt hårsparningsmål... Fortsätt gärna förlja mig på vägen dit.

RSS 2.0