Forgot what happened. 'Cause you couldn't take the pain

Förra lördagen fick jag åter igen modell för Penna. Här kommer några bilder. (Oredigerade)Memories remains. But I don't cry anymore

Nu är det fredag och äntligen helg. Inte för att jag har långa arbetsdagar nu eller så, men jag ser fram emot sovmorgon!

Imorgon blir det fotografering med Penna igen, men jag har ingen aning om var eller vad hon tänker utsätta oss för... Som vanligt alltså.


Bra band.

An excuse?

Senaste tiden har jag inte orkat lägga ner någon tid på bloggen. Eller någonting annat heller för den delen. Man tappar tillslut sugen på att göra någonting när man bara går hemma hela dagarna utan att ha någonting vettigt att göra. Men sedan förra veckan jobbar jag äntligen igen! 25% till en början. Det går bra och äntligen känns det som att jag kan bli bra i armen och börja leva ordenligt igen. Köra hästar, rida och klara av resten av mitt arbete. Så nu när jag börjar få tillbaka lusten att göra saker ska det förhoppningsvis bli lite mer liv här igen.

Dessvärre har jag varit sjuk de senaste dagarna... Jag missade även travet i tisdags så min far fick klara sig själv. Idag har jag fortfarande lite feber men är på bättringsvägen.

RSS 2.0