Finally!

Idag har jag varit i Nyköping och träffat läkaren. Han tyckte min arm har läkt bra efter operationen, men att jag får räkna med att det tar ca ett år innan jag har full styrka i armen igen. Från och med torsdag kommer jag att jobba 25% i två veckor för att sedan gå över till 50% en månad, innan jag börjar jobba heltid igen. Han trodde inte att det skulle vara några som helst problem för mig att kunna arbeta normalt igen i framtiden.
Jag fick även träffa en sjukgymnast där som gav mig ett träninsschema. De tyckte inte att den sjukgymnast jag träffat här gjort ett bra jobb och det kan jag hålla med om.

Läkaren tyckte inte att jag behövde åka till Nyköping igen för att träffa honom, men han ville ha en telefontid med mig om några månader för att se hur det har gått. Anledningen till detta är att min skada och operation är så speciell och ovanlig. Hehe. Läkaren såg väldigt entusiastisk ut när han sa detta och frågade om han fick följa upp det. Självklart går det bra för mig.

Why do you keep on disappointing us?

Nu är lägenheten städad och jag ska snart ta itu med den sista disken. Vad jag hittar på efter det får vi se. Skullle behöva stryka...


Bild från när jag var kattvakt.


...


...


Jag var och fotade hästarna i fredags. Så här snygg är min pålle när han äter.


...


Ja, min hund kan se mordisk ut när hon hoppar efter pinnar.


Grodan visar upp sig för kameran.


....

All a little cat wants to do, is to sleep and play...

Inatt har en viss liten katt skrikit. Själv vaknade jag bara en gång av det, men det var jag det... Beror nog på hennes mattes sömnvanor. När vi är vakna så sover hon, för då brukar hennes matte göra det...


På kvällen kan man vara social istället för att sova under sängen...


Då leker man gärna.


Söta katter blir alltid förlåtna...


Får se om vi kan vänja om henne till en normal dygnsrytm innan Cissi hämtar hem henne.


^^

Idag fick jag hämta ut mina skivor!


Psycho le Cému skivan inehåller även en dvd.

RSS 2.0