Utan vatten en torsdagskväll...

I flera veckor så har vi hört att grannen vägg i vägg med oss har haft en läcka någonstans då vatten har runnit i rören konstant. Igår kväll bestämde sig fastighetsskötaren för att fixa det. De började vid sex-sju på kvällen. Efter att ha börjat såga i rör och hålla på så kom de tydligen på att de inte hade några rörkopplingar. Så då åkte de iväg till grannstaden för att hämta det vid åtta på kvällen.
 
Efter elva så kom de tillbaka och lite innan tolv så fick vi vatten igen. Då vattnet hade varit avstängt så länge så var det så missfärgat att det inte ens var nära genomskinligt. Idag är det som vanligt igen.
 
En normal fastighetsskötare hade:
  1. Lappat om att imorgon kommer vattnet att vara avstäng mellan "klockslag".
  2. Om det var akut (det var det inte), ringt på hos folk och talat om det så att vi hade kunnat ta dricksvatten och fyllt upp en hink för att kunna spola i toan.

    Nu menar jag inte akut som i att det forsar vatten, utan i akut som att det måste fixas idag.

  3. Sett till att ha allt de behövde innan de stängde av vattnet och monterade isär ledningarna.
Nu gjorde de inte någonting av detta. Så min bror som bor granne med oss åkte till pappa för att låna toaletten. Vi åkte till sambons syster för att låna toaletten, tvätta händerna så att jag kunde ta ut linserna och tog lite vatten för att kunna spola i toan hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0