Upptagen igen

Jag ber om ursäkt för den dåliga aktiviteten här. Jag har varit väldigt upptagen under veckan och kommer att vara det under resten av veckan. Senast nästa vecka ska jag se till att få upp lite nya inlägg här igen.

Trouble

Det börjar bli en del musikvideor här på senaste tiden. Dels för att de är bra och dels för att det är bättre än inga inlägg. Självklart kommer det att komma andra inlägg snart igen, men för stunden känner jag mig ganska oispirerad på den punkten. Så här kommer min favoritvideo med Vamps.
 

Cross Marian

Här kommer lite bilder på dagens projekt. Cross Marian från D.Gray Man. Från skiss till färdig bild.
 
Här är slutresultatet. Det märks att jag aldrig har ritat rök förut, men på det stora hela så är jag ganska nöjd med bilden ändå.

Aj

Vaknade upp med lättare feber och ont i ryggen idag. Känns som en mildare inflamation i ryggen, vilket säkerligen är anledningen till febern. Efter att ha haft på liniment och suttit relativ rakryggad några timmar så käns det lite bättre. Ska till stallet ge mig på att rida ändå. Kan ju inte pausa nu när jag äntligen börjar få igång ena hästen. Eftersom att fotlederna har krånglat igen så har jag för första gången tejpat dem. Så jag ska nog lyckas klara mig igenom resten av dagen.
 
Äldre bild på hästen i fråga. Eller ja ponnyn.

Riboflavin flavored non-carbonated polyunsaturated blood

Vet att jag för länge sedan har lagt upp 45 Graves musikvideo till Riboflavin. Här är originalet.
 
 
Här är den nyare versionen.
 
 
Vilken av versionerna är roligast egentligen och vilken av låtversionerna är bäst? Jag tycker att första videon är roligast, men att den nyare inspelningen av låten är bäst...Vad tycker ni?

Varmvatten?

Nej, det höll bara i sig för att diska några glas. Sedan var det borta igen. Har ring till fastighetsbolaget igen och hon på kontoret var arg på de som inte fixat det. Tydligen är det flera fastigheter från andra bolag som har problem efter en avstägning för underhåll. Vilket hjälpsamt underhåll när alla blir av med varmvattnet!
  Fastighetsbolaget skulle skicka ut en egen kille också för säkerhetsskull. Om vi inte har fått varmvatten innan fyra så ska jag höra av mig igen så att hon kan tvinga ut dem igen. Håller tummarna på att jag ska kunna duscha hemma idag och kunna diska!
 

Varmvatten

Efter fem dagar verkar det som att vi har fått tillbaka varmvattnet igen. Hoppas det håller i sig! Svårt att diska och jobbigt att diska utan varmvatten...

Kallvatten igen

Eftersom att vårat varmvatten försvann i torsdags och jag inte vill duscha i kallvatten så blir det till att åka hem till min far för att basta idag och passa på att ta hand om hund och hästar lite.

RSS 2.0