Nails

Idag fick jag hem nagelgrejerna jag beställde förut^^ Gick snabbt fast det var från Danmark! Det var en svensk sida, men ett danskt företag i Danmark... Därför stod mycket text på danska^^ Men frakten var helt okej och grejerna kom snabbt! Så därifrån kommer jag att beställa fler gånger.


Dessa grejer beställde jag.


Lite pynt till naglarna i blått och silver^^


Två fina nagellack med långa smala penslar för att kunna "rita saker" på naglarna^^


Och så slutligen penslar för att kunna göra små detaljer på naglarna^^


Så nu ska dessa pimpas! Men jag är inte bra på det änXD Hitills är det mest avancerade jag har gjort blommor...
Men någon gång ska vara den första^^

I och med detta så har jag nu skapat en ny kategori "naglar". Antagligen kommer jag inte att uppdatera den så ofta... Men man vet ju aldrig, trots allt så har jag ju planerat att sluta klippa naglarna när jag blir sjukskriven... Så om inte annat så kan jag ju hålla er uppdaterade med hur långa jag får dem;P
  Ett litet tillägg bara. Detta är tredje gången i mitt liv som jag sparar långa naglar. Jag har aldrig brytit en nagel, trots att jag råkade köra in en halv cm nagel i en tegelvägg i full fart... Resultatet av det blev, en repa... Ändå jobbar jag som hästskötare^^ Så någonting har jag bra av naturen:P Jaja om det inte blir helt fail så får ni se kvällens pimpning senare. En inte alltför avancerad kommer det dock att bli!


Horses

Idag har det inte varit bra med hästarna... Unghästarna är fortfarande snoriga och nu hostar även ett ev fölstona. Verano vet vi inte riktigt vad som har hänt med... När jag släppte ut imorse så var hon jättestel bak och kunde knappt gå. Precis som om hon haft korsförlamning... Men det har hon inte. När hon kom in var det inte bättre. Dessutom kom Vencedor in med ett skitsvullet framben. Båda de har feber nu också...
  Veterinären var där och raspade Gulings tänder så då passade vi på att låta henne kolla på dem, samt skicka med henne blodprov på Verano och Veloz. Veloz för att vara säkra på att han är frisk när han ska starta på tisdag. Dessutom så pratade pappa med henne om man skulle operera bort hans "knölar" och det lutar åt att göra det nu. Orkar inte förklara nu vad det är för knölar, men dem är helt ofarliga men stör troligen honom när han springer.


Nu är hans ena tand maskinslipad och ska raspas igen om tre månader för att få ner den ytterligare då han saknar tand där i andra käken. Gamlingen^^ Han är 26 nu:O Jag har redan haft honom i sju år! Tiden går snabbt ibland!:) Trots sin ålder så mår han bra, är barnsligare än unghingstarna och lika vältränad som träninghästarna trots att jag inte kan rida nu... Så mycket leker han i hagen^^ Så så länge han kan äta så kommer han att Bli ordentligt gammal:D Vi har många år kvar framför oss galopp med unghästarna när jag är opererad och hel igen^^ Även om vi får ta det lite lugnare nu så tänker vi fortsätta tävla mot träningshästarna så länge han tycker att det är kul. Haha hans rekord är 1.32. Gissa om pappa blev förvånad när han körde Vendella och upptäckte att vi hänge med:P Hihi min gamling kan springa!

Dead models

Nu har jag städat klart och som utlovat ska ni därför få se resultatet från gårdagens fotografering:) Modeller är jag och Cissi^^ Fotograf är Penna. http://pennapalsternacka.blogg.se/


Redigerad av mig.

Ska sägas på en gång att jag inte har gjort någon seriösare redigering av bilderna. Har endast ändrat färg, ljus och kontrast lite grann så att det ser bra ut. Tycker jag i alla fall:P


Redigerad av mig.


Redigerad av mig.


Oredigerad bild.


Redigerad av mig.


Redigerad av mig.


Redigerad av mig.


Redigerad av mig.


Redigerad av mig.
  Ser ni spöket:O Cissi lyckades mörda migXD Inte så bra redigerad, men men jag måste ju laga mat till imorgon snart också^^



Oredigerad.



Redigerad av mig.


Redigerad av mig.

Ja det var det^^ Självklart så finns det fler bilder, men jag orkar inte ladda upp alla.

En liten smygtitt...

Imorgon får jag bilderna från dagens fotografering. Den blev inte som den var tänkt fårn början då Pucca inte kunde komma. Men det blev bra ändå^^ Här får ni en liten tjuvytitt i förväg. Bakom kulisserna så att säga:)


Penna lockade först mitt och sedan Cissis hår. (Cissi på bilden)


Medan Penna fixade Cissis hår så inredde jag ett rum för fotograferingen...
  Bordet är gjort av två trasiga stolar en skiva och mitt sammetstyg^^


Mina knivar och mitt gröna tyg:P


Cissi vilade innan vi började:P


Penna fotar mig.


Sedan bestämde vi oss för lite "självmordsbilder" med Cissi. Detta är de fina sår och ärr jag sminkade ditXD


För att få det lite mer verkligt så sprang Penna iväg och köpte lite ketchup och karamellfärg. Detta rörde vi ihop till en illaluktande sörja och dränkte in min stackars kökskniv iXD


Medans de fixade blod så sprang jag runt och fotograferade stälelt lite. Det såg ut som ett gammalt sjukhus... Fanns en tjock metalldörr som stängdes och låstes från utsidan och strömbrytaren satt också utanför... Konferans och tandläkarmottagning har de tre våningarna vi hade att välja mellan varit... Hm, den tandläkaren vill inte jag besöka:O


Sedan blev jag ditropad för att hjälpa till. Av någon anledning ansåg de att jag är bra på att fixa blod... Why???
  Efter det var det dags för Cissi att "dö".


Penna fotar.

Det var dagens smygtitt. Imorgon kommer dem riktiga bilderna^^

God kväll på er!

Idag har jag jobbat. Det var faktsikt skönt att få jobba igen efter att ha legat hemma sjuk. Dessutom passade jag på att ta en sväng med vovven i det vackra vädret. Varmt och skönt var det. Dessvärre så var det fyra km ren isgata med lite fläckar av grus som man fick försöka hitta... Men det gjorde ingenting och framförallt så var ju Spinkis glad:)


Vovven i fråga^^ Hon är precis som sin matte (jag), hon älskar att sova på dem konstigaste sätten som ingen förstår hur det kan vara sköntXD Haha jag brukar sova ganska vilt, så jag vaknar också upp på konstiga sätt... Om än inte fullt lika obekvämt som hon... Haha^^


Jag vill ha vår nu! Jag vill inte att det ska bli vinter igen... Låt det här vädret hålla i sig!
  Var nere på banan idag. Pappa körde Vencer^^ Önskar att jag hade haft kameran med mig! Han var så fin när hans svarta päls glänsde i solen:O Nästa gång SKA jag ha kameran med igen! Har inte fotat på banan sedan det blev kallt ute...


Fortfarande sjuk

Har fortfarande feber:S Dock så är den lägre än igår.
  Gårdagen tillbringade jag med att sträckglo animer och tv serier. Dessutom så började jag på en halsduk, som jag nu har kommit 40 cm på. Antar att idag kommer att se likadant ut.


I brist på bättre, mina livs första risbollar som jag gjorde i OckleXD

Nähä nu ska jag och min degiga skalle glo på Legend of the Seeker... Är på hela första säsongenXD

Här kommer pippi långstrump

Okej antagligen bara jag som är helt störd, men när jag såg Jyrki "sjunga" "här kommer pippi långstrump" så höll jag på att garva ihjäl mig. Jag kan inte ens tala om VAD som är så roligt:O Kanske är det hur fel det är att se någon som han sjunga här kommer pippi långstrump. Kanske är det bara kul när finnar sjunger på svenska... Jag vet inte. Men här är videoklippet i alla fall.


Och nu tänker alla som tittar på det: Wtf var kul med det!? Men jag garvar som sjutton i alla fallXD

What I really don' like!

Okej förra inlägget blev lite långt och lite flummigt. Så här kommer ett seriösare inlägg och musik och vad jag stör mig på inom många musikvideor. Främst inom gothen.

I många musikvideor där det är tjejer med (som inte tillhör bandet) så är det ofta "fjortisar, bimbos" el liknande. Varför? När man tar ett band som t ex Type O Negative där alla har långt svart hår, svarta kläder och är vackert likbleka i ansiktet, så ser det väldigt stört ut med "vanliga" tjejer... Det är min åsikt!
  När ett band nu är goth eller liknande så kan de väl slänga in matchande tjejer? Enligt mig mycket trevligare att titta på!

http://www.youtube.com/watch?v=KgkBWZXVLyk
Här är ett exempel med Type O Negative. Går inte att lägga in den videon så jag länkar istället. Varnar dock för att deras videor kan vara lite "udda". Men för er som tittar, håll med om att det ser stört ut när Peter som dessutom är väldigt lång går och håller om "två normal" tjejer...


Inte goth, men ett bra band med "alternativ" klädstil. Vains of Jenna.
Ingen kan förneka att dem ser lite malplaserade ut bland alla "bikinitjejer". Även om det passar bättre in i samanhanget än många videor så ser det skumt ut.


Ett band som tar in folk i "sin egen stil". The 69 Eyes.

Någonting annat som jag inte tycker om är dem band som "mjuknar". Alltså t ex ett punk eller gothband som från början kör stenhårt på sin stil. Med tiden så börjar de tona ner sin stil och musiken mjuknar (alltför ofta för att få fler fans) och övergår ibland till något helt annat som t e x pop. Visst självklart får de göra precis vad de känner för, men jag tycker ändå att det är störande. Jag anser att det är att gå från någonting bra till att bara bli en i mängden.

Ja detta var mitt lilla inlägg om saker jag stör mig på. Innan jag avslutar det här inlägget så ska jag länka till en annan video där Type O Negative faktiskt har fått till en rolig musikvideo som passar in trots att den är så långt ifrån deras stil man kan komma:
http://www.youtube.com/watch?v=LXIWRan3XGY
Se den!^^


Modell...

Jag lovade er bilder från gårdagens plåtning. Här kommer de.


Oredigerad bild Tagen av Penna.


Oredigerad bild Tagen av Penna.


Tagen av Penna och redigerad av mig.


Tagen av Penna och redigerad av mig.


Tagen av Penna och redigerad av mig.


"Bakom Kulliserna". Så här vacker är jag när jag sminkar mig...


"Bakom Kulliserna". Cissi gjorde rent mina skor.

Home again

Nu är jag hem kommen från stan och fotografering... Jag får bilderna imorgon, så än har jag ingen aning om hur det gick... Bilder får ni se imorgon.


Av någon anledning så var det bara jag som ställde upp som modell idag...
Cissi och Pucca agerade "assistenter"... Är det de som är smarta nog att inte ställa upp på Pennas idéer...
Eller är det jag som är för snäll?XD
  Bilden ovan är tagen av Penna och redigerad av mig.

Delain

Okej nu var det ett tag sedan jag laddade upp något vettit i musik kategorin. Så här kommer min för stunden "nördlåt".


Delan - Frozen. Grymt bra låt! Den sångaren är en kvinna med bra röst!:) Lyssna!


En annan bra låt med dem för er som gillade första^^

A bad day

Idag har varit en sådan där dag när man skulle ha stannat i sängen.
  Först så var det skitväder och snorhalt ute. Sedan följde jag med till banan istället för att mocka klart det sista. Väl där så knäcker Lillen till armen på mig så att den gör nå ********* ont och är nära att ge mig en fläskläpp när han skallar mig. Väl på banan så tappar han en sko så pappa åker hem och hämtar en ny medans jag sitter på banan i tron om att han letar efter den gamla... Sedan efter andra heatet så åker vi hem och jag mockar klart och så tar vi in hästarna.
  När jag ska gå ut och hämta Vencedor på stallbacken så stegrar han, får hovarna på min rygg och jag befinner mig helt plötsligt på marken:S Fly förbannad! Som tur var så landade han inte på mig så förutom att han lyckades träffa mitt skulderblad som varit cp när jag krockat så klarade jag mig bra. Verkar inte få några blåmärken men är lite stel... Tur att jag hade vinterjacka på mig då han är broddad!
 
Hemma så har jag sovit strax under två timmar och tagit ett varmt bad för att mjuka upp ryggen.
  Nu ska jag måla mina naglar:P


Den skyldige i fråga! Dock så är han större nu... Men inte fullvuxen! Som tur är så är han bara två år:O



Imorgon blir det en ny studio fotografering med Penna! Jag är ensam modell... Hehe
  Denna bild är tagen av Penna och redigerad av mig.
  Bilder från imorgon får ni se så fort jag har fått dem av henne^^

Utomhus

Jag har ingenting vettigt att skriva om idag. Så istället för att babbla på som vanligt så tänkte jag ladda upp lite bilder jag har tagit. Har länge tänkt på att göra lite seriösare inlägg, lite mer välplanerade. Så idag kommer lite bilder under temat "utomhus"


En bild från Femöre som jag tog när jag bodde i Oxelösund.


Bild från gymnasiet som jag tog första året.


Även denna tog jag i skolan.


Lite nyare bilder nu. Denna är tagen i höstas.


Denna är tagen några meter senare^^


Denna är tagen lite senare på hösten när jag var ute med Penna och fotade.


Kyrkogård i höstas.


Jag tog många bilder vid det tillfället^^ En av dem finner ni i min header.

Veneno i vagn

Hehe idag har jag färgat Cissis hårXD Det gick väl såder... Utväxten är blond och resten brunt i olika nyanser då jag missade en del... Jag beställde även lite smink och Cissi skor från Odium:) Och så bjöd hon mig på sushi som hon hade lagat i minst sagt ENORMA mängder:P


Den här killen som numera är tre är nu satt i vagn! För första gången idag. Lite pinsamt att det har blivit så sent...
Men det är främst för att jag har varit handikappad och inte kunnat hjälpa till.
  Men nu så är han i vang. Pappa och hans flickvän ledde medans jag styrde bakom. Han brydde sig inte om vagnen och bånglade bara lite med huvudet. Klok häst^^

Nu är det bara Vencedor kvar! Men det dröjer... Han är inte ens tömkörd än... Hehe och han är två:O

Winter

Idag såg jag mina fastighetskötare hos pappa. Frågade då om mitt duschmunstycke som de skulle ha bytt för flera veckor sedan... Blev lovad att "idag byter vi det! Det lovar jag!" Men icket då. Än har de inte varit här och inte lär de komma heller...
  Aja min tejpning håller väl ett tag till...

För övrigt. Har någon reagerat på att mina nya "muntrare" header är en kyrkogård? Hehe allt är en tolkningsfråga... Svaret baseras på personlighetXD



It's cold and the snow is falling
But I know the spring will come
The nature will once again awake
But will the spring ever come for me?
Will my froozen heart ever melt?
Will this cold ever disappear?


Färdigrenoverat

Som ni ser så har jag ändrat om designen nu^^ Det ser bättre ut och inte FULLT lika deprimerandeXD
Headern är också ny:P Tja bättre än den förra i alla fall:)

Så för tillfället så är jag nöjd med designen och har planerat att låta den hänga med ett tag innan jag ändrar igen:)

New Year

Vet att det är lite sent. Men här kommer bilder från nyår^^ Orkade inte ladda upp något när jag kom hem igår från Solvalla:P


Vi började med att göra och äta sushin:)


En av dagens höjdpunkter! Julklapparna:) Lägg märke till min snygga gran!XD


Så här glada blir man när man får öppna paket!



"Rör inte mina paket" ???


Några av Cissi klappar^^ En tavla och ljus syns på bilden:)


Jag fick ett läppstiftsetiu av Penna:)


Fin:D


Man måste koncentrera sig när man öppnar julklappar!XD
Åtminstonne om dem är från Penna... För hon ÄLSKAR tejp:O


Undrar vad det paketet inehöll... Ser ut som om jag hamnat i chocktillstånd...


Penna öppnade sina klappar sist.


"Va, får jag bara en kartong?" Ser det ut som om hon tänkerXD


"OMG! WHAT IS THAT!" Hehhh denna bjuder jag på och nej jag har ingen aning om vad jag görXD


Tekoppar med tillhörande fat från Catta^^ Hon skickade med Cissi dem.


Jag gav mig på Penna med Cissis snygga toaborste hon fick av ossXD


Av Cissi och mig fick Penna en arbetslampa att använda som studiolampa vid fotograferingar.



Cissi visade upp tavlan som hon fick av oss^^


Vid tolv tog vi paus från filmtittandet för att se på fyrverkerierna:)


Först stod vi på balkongen och sedan vid köksfönstret. Då passade jag på att fota lite^^


Denna fick jag av Cissi^^


Mina tarokort:) Med drakar! Fick av Cissi^^


Cissi gjorde ett armband åt mig:)


Av Penna fick jag japanskt körsbärste:D Har velat ha länge:)


Och som vanligt så blev det en massa disk... Jag tog hand om den imorse när jag vaknade:P
  Som sagt så gick jag och a mig direkt efter att jag hade ätit när jag kom hem igår kväll.


Tja gott nytt år igen! Hoppas att ni får ett bra år 2011!:D

RSS 2.0